>2 BE baru kakyong[dot]com

September 24, 2010 at 12:24 pm | Dikirim dalam nuffnang | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Terima kasih NUffnang sebab beri blog kakyong[dot]com 2 lagi BE baru… tapi tu ler.. dapat BE di section ads below n3 (LR -large rectangular).. ibu kena belajor @ cari ilmu ler camno nak buat supaya iklan di sidebar (SS) dan header (LB) berfungsi sepenuhnya….
hari tu tingin nak join contest vaseline nuff.. tapi ibu xde @ tak pernah guna vaseline. jadi idea pun tak mari… 

dan 1st time dapat BE kat leaderboard.. itu pun selepas ibu ubah kedudukan ads ke bawah  header.. sebelum ni dok kat atas header, jarang benor iklan kuor

BE yang sedang ON sekarang.. cuma untuk blog Tanda Kasih, ibu jarang tarik trafik ke situ.. agaknya pasni kena usaha BW untuk Tanda kasih juga… huhuuu… bukannyer apa, x de masa nak BW… tapi percayalah.. earning BE yang ada pun kecik jer… x pernah cecah RM30 pun… takat RM5 tu biasa ler… huhuuu…  
Kalo tengok total earning, memang dah boleh cash-out.. tapi nak tunggu sampai hujung tahun le.. at least boleh servis untuk renew domain dan juga cover sket bil streamyx… beberapa bulan ni ibu service bil streamyx dengan hasil jualan Kakyong’s shoppe… pasni harus gigih cari duit poket….šŸ™‚  
Apa pun terima kasih Nuffnang.. dapat juga menjana sedikit pendapatan hasil berblog. Ibu tetap akan setia dengan Nuff.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: