>UjiMinda hari Ahad : Keputusan yang dinanti

Februari 19, 2011 at 12:21 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Mohon ampun dan maaf kerana lambat sungguh keluor kan keputusan ujiminda hari Ahad.. dah hampir 2 minggu berlalu…
Memandangkan tiada yang menjawab dengan betul semua soklan ujiminda.. maka, hadiah blog make-over tu ibu kasi separuh jer lah… hehhehe.. Smile with tongue out  maksudnya bukan lah full-make-over.. tapi ikut request kome (pilih salah satu : nak header ke, signature ke, watermak ker, dsb) dan pastinya akan beri sedikit tips & pandangan tentang blog kome tu.. dan kerana itu, ibu pilih beberapa blog.

nama2 yang ini, kome boleh pilih utk partial make-over & khidmat nasihat (macam konsultan la pulak…) untuk blog.

 Sidratul Muntaha @ Ida Rahayu
~ komen ringkas ibu : blog ringan jer.. tapi pjg berjela.. jenuh nak scroll, elok guna kaedah read more

Nur Solehah
~ komen ringkas ibu : blog dah comel & cun.. cuma header jer yang besor benor… Winking smile

Yan
~ komen ringkas ibu : blog berat,  > 260KB.. perlu house-keeping utk kemaskan lagi blog… Winking smile

Zety Zainal

~ komen ringkas ibu : blog yang simple & sangat suci murni, berat blog 140KB.. masih boleh diringankan.. tapi dengan layout simple tu cepat jer loading..

diya

~ komen ringkas ibu : blog tak nampak ceria.. & byk yang boleh di lakukan supaya blog tampak lebih ceria

Yati
~ komen ringkas ibu : blog kemas & tidak serabut, tapi blog berat 198Kb… Winking smile

Siti Darna
~ komen ringkas ibu : ibu tak dapat link/url blog, jadi tak leh komen apa2.. Smile with tongue out

Untuk nama2 yang disebutkan, sila lah yer tanpa segan-silu, email ke kakyong72@gmail.com

Yang tak berjaya, jangan kecik hati yer.. ibu akan offer lagi bulan depan… Winking smile  Tunggu giveaway baru akan muncul sebaik ibu selesai memberi penilaian untuk peserta GA 3rd blog besday.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
p/s
Tolong ibu VOTE untuk Anis…
hari ni 19 Feb 2011, last day… 
sesiapa yang sudi nak support ibu, sudi-sudi kan lah yer..
memula LIKE Yanmionline FB
pastu klik gambor Anis.. klik banner bawah ni..


jangan lupa gambor Anis tu.. tengok betul2.. jangan salah klik gambor pulak.. 
& jangan lupa tinggalkan komen selepas dah LIKE.. 
senang ibu nak jejak kome semula



Berminat untuk make-over blog @ nak tempah watermark/signature/header


salam kasih sayang,
.

>Ada tak yang sudi menjadi PENAJA untuk GA/Contest KAKYONG[DOT]COM©

Februari 16, 2011 at 10:39 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Lama dah ibu nak bertanya ni… tapi kan segan kan main nak meluahkan nya…

Ibu memang ade merancang nak membuat GA dalam tempoh masa terdekat.. hajat di hati nak buat beberapa siri GA dalam tahun ni… ekekkekek… besor angan2 ni, walhal kannyer ade modal pun… macam la leh bagi hadiah grand-grand… huhuuu… tapi kan, satu hal yang tidak dapat dinafikan, bila dah terjebak jadi penganjur GA ni.. dia jadi ketagih tau..

Jadi kan.. ibu dengan muka tak malu ni, nak offer perkara-perkara berikut kepada mereka yang sudi menjadi penaja untuk GA pada masa akan datang.

  • 1 ruang iklan di sidebar – 125×125 untuk tempoh 1 bulan @ sepanjang GA berlangsung
  • 1 n3 promosi blogshop @ blog yang menaja
  • iklan berbentuk text dalam n3/post – untuk 5 post/n3 selepas tempoh GA

JIka ada yang sudi, sudi2 lah email kepada kakyong72@gmail.com

Ibu tak kesah apa jua bentuk hadiah, yang penting bior le genuine.. maknanya hadiah tu wujud.. jangan nanti bila dah umumkan pemenang, tau-tau penaja ‘lari’ pulak… huwaaa, ibu lak yang mau meraung nanti… harap2 yang sudi penaja jangan le buat ibu camtu yer…

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
p/s
Tolong ibu VOTE untuk Anis…
ada 3 hari lagi sebelum dateline (19 Feb 2011).. 
sesiapa yang sudi nak support ibu, sudi-sudi kan lah yer..
memula LIKE Yanmionline FB
pastu klik gambor Anis.. klik banner bawah ni..


jangan lupa gambor Anis tu.. tengok betul2.. jangan salah klik gambor pulak.. 
& jangan lupa tinggalkan komen selepas dah LIKE.. 
senang ibu nak jejak kome semula



Berminat untuk make-over blog @ nak tempah watermark/signature/header


salam kasih sayang,

>GA 3rd besday : Senarai peserta dan yang berjaya disenaraipendek

Februari 14, 2011 at 9:39 am | Dikirim dalam design header, giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia untuk semua,

Ini adalah senarai penuh semua penyertaan, jika ada nama & link yang tercicir, sila beritahu ya..

Dan ini pula adalah senarai pendek daripada pihak juri… Winking smile 

Ibu akan semak semula semua penilaian juri & mungkin senarai-pendek ini akan berubah (sebab yang ini belum lagi termasuk penilaian ibu).. Pening sebenornya nak membuat penilaian.. kalo buleh nak bagi make-over untuk semua… ekkekeke… Smile with tongue out  tapikan tak daya lah ibu nak make-over semua kan…

Terus-terang ibu cakap, sukar juga untuk memenuhi kepuasan customer ni.. sebab kerja design ni subjektif.. proses edit & ubah akan berulang berkali2.. sebabnya >> walaupun ia pilihan customer (dari segi font, warna font, warna background, pilihan image.. ), namun bila dah siapkan hasil pertama, ada pula yang nak tukar warna, nak tukor font dsb.. ibu ikut kan ajer.. tapi kalo lebih dari 3 kali nak tukor.. tensi jugak ibu dibuatnya.. hehhehe.. Smile with tongue out 
Namun, pada ibu, hal2 ni akan buat ibu belajar lebih bersabar & usaha sedaya mungkin untuk memenuhi keinginan customer, jadi ibu pun kena lah buat kerja dengan lebih baik kan.. ibu akan lebih berbesar hati bila customer berpuashati dengan hasil kerja ibu.
Dan ini pula header untuk Zuneta – pemenang kejor nombor 50505
Background ni ibu buat guna photoscape jer… Winking smile actually percubaan pertama membuat background menggunakan kaedah ni… Smile with tongue out  Alhamdulillah, mudah sangat berurusan dengan Zu ni… sebab dia tak komplen pasal background hanya ubah font untuk tagline jer… Winking smile  Zu ni pandai buat kraftangan.. nak kenal dengan ZU, sila jengah di sini..
Tunggukan penilaian seterusnya untuk GA 3rd besday.
dan Salam Maulidurrasul untuk semua..

Salam kasih sayang,

>Maklumat tambahan untuk GA 3rd Blog besday

Januari 13, 2011 at 1:07 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

N3 ini pendek ajer.. ibu hanya nak maklumkan bahawa :

1. Hadiah untuk kategori ke 4 telah ditukar daripada watermark + signature kepada header + signature

Mana-mana peserta yang telah join sebelum tarikh pengumuman ini dibuat dan berhasrat nak tukor kategori hadiah, sila maklumkan yer… Winking smile

2. Penilaian GA ini bukan atas dasar cabutan bertuah, (sajer nak bagi anak2 berehat dari mencabut nombor..) tapi atas penilaian dari juri2. Open-mouthed smile  Juri-juri akan memilih blog yang memang betul2 memerlukan make-over @ kategori hadiah tersebut,… kasi chance le pada blogger yang memang betui2 tak reti bab make-up blog ni… Jangan riso, juri2 yang ibu pilih ni memang layak & memang ade skil @ knowledge dalam design @ blog-make-over. Winking smile Juri akan jelajah semua n3 peserta & akan tinggalkan komen @ pandangan… 
jadi sila la buat n3 rayuan @ ucapan manis untuk menggoda juri2 yer.. Smile with tongue out 
p/s
1. ibu minta maaf sebab seminggu ni tak sempat nak balas komen2.. dan ade juga yang ibu tak sempat nak balas jejak… & lately ni asyik lupa jer >> either dah balas BW @ tak..? Tu pasal la ni mana yang sempat ibu bw, hanya komen di 1 n3 jer.. tapi ibu baca tau 2-3 n3 yang sebelum tu.. & tinggalkan jejak di shoutbox “singgah sini laju2…”  … Winking smile 
2. hari ni cuaca di Ipoh (kat taman ni la) terang-benderang.. sesuai sangat untuk jemur tilam & mendobi comforter…. Winking smile Thumbs up
    
salam kasih sayang buat semua,

>GA 3rd blog besday

Januari 11, 2011 at 8:09 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

As mentioned dalam n3 ini, maka hari ini 12 Jan 2011, ibu melancarkan GA pertama untuk tahun 2011. Bersempena 3 tahun usia blog pada 6 Jan 2011 yang lepas. Winking smile

3 tahun usia blog.. tapi aktif berblog baru genap 2 tahun, kiranya tahun ini adalah tahun ke-3 aktif berblog.
Sejujurnya.. banyak yang ibu belajar dalam tempoh 2 tahun yang lalu.. daripada zero knowledge pasal html kod dan sebagainya.. la ni dah master la sikit pasal kod2 template ni.. tau la nak ‘baca’ apa yang patut.. ibu memang suka belajar & explore hal2 yang nampak rumit, tapi suka nak buat sendiri..  sebab tu la ni memberanikan diri untuk mencuba ‘blog make-over’.. tapi cuma 1 jer la.. dari segi kreativiti tu, ibu agak fail sikit la.. Thumbs down  tu pasal prefer ‘customize @ personalized’.. maksudnya, kome yang kena decide nak konsep apa.. ibu tolong fikir idea camner nak kasi ‘molek’ jer.. & kalo ade nak gambor ke, imej ke.. kena lah kome bagi kat ibu.. Smile with tongue out
Jadi tanpa melengahkan masa & berceloteh panjang.. ibu menjemput sesiapa juga yang sudi untuk join GA ni.
note : comel tak banner ni… ekekekk… Open-mouthed smile  simple jer. btw, credit pada bARdbOO untuk tutorial tulisan bercorak.

Memula kita bagitahu kategori hadiahnya dulu :

1. blog make-over 1 : 2@3 column + template background + header + footer banner + susunatur widget + watermark + signature

2. header + footer banner + watermark + signature

3. header + watermark

4. header  ** (update pada 13 Jan 2011watermark + signature

note : footer banner ni term ibu sendiri… tak tau apa istilah sebenar.. contoh boleh scroll sampai ke bawah blog ini…

Cara untuk join@syarat2nya :

1. Follow blog ni – optional, x de paksaan

2. link http://www.kakyong.com dalam bloglist.

3. Tampal banner GA di sidebar & backlink ke n3 GA ini. Amik banner yang kecik tu yer.

4. Buat n3 (tajuk n3 ikut suka kome la, asal sesuai ), pilih kategori hadiah yang kome inginkan & beritahu kenapa kome mahu hadiah itu. & (update 13 Jan 2011)  nyatakan @ specify blog mana untuk di ‘make-over’, supaya mudah juri nak menilai.   Winking smile  kalo rasa blog kome dah comel & lengkap, nak hadiahkan untuk kawan2 juga boleh, as long beri sebab musababnya & nyatakan link blog kawan kome tu. Buat ringkas2 pun tak apa..
5. Tinggalkan link n3 kalian di kotak komen n3 ini, kalo bermasalah sila emailkan ke kakyong72@gmail.com
GA ni akan berlangsung selama 1 bulan mulai  12 (tersilap tengok tarikh le… ekekkeekk) 11 Januari 2011 hingga 11 Februari 2011.

Salam kasih sayang untuk semua,

>Pemenang Teka ikan .. ;)

Januari 9, 2011 at 8:36 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

n3 teka2 boleh jengah di SINI.

nama ikan itu adalah Ikan LAMPAN.. di sungai pun ada, di lombong pun ada… ikan ni kalo kecik, saiz anak2 ikan tu.. orang buat ikan hiasan, sebab ekor & badannya cantik, kulit berkilau…

Ibu jumpa di blog ini.. ikan kerai vs ikan lampan jawa

Rupanya depa ni dari spesis yang sama.. bentuk sama tapi kaler sirip dan ekor berbeza..
Yang sebenarnya ibu tak pernah tengok ikan kerai, ibu cuma google jer.. semua tunjuk rupa ikan tu warna putih ekor kelabu.. bila google ikan lampan, semua yang gambor sirip dan ekor ikan warna merah belang hitam.  Winking smile

Untuk Kak nik, saya 1st time dengor nama ikan kerai.. bila saya google, terjumpa banyak yg cakap ikan lampan macam ikan kerai.. then google lagi baru jumpa fact, 2-2 ikan ni rupanya dari spesis yang sama.

Ikan lampan ni isinya lembut.. jika tak biasa makan ikan terubuk @ ikan jelawat, memang boleh tercekik tulang. Kalo yang dah biasa makan ikan banyak tulang ni, depa cubit isi, cicah air asam.. masuk dalam mulut.. kunyah2.. pastu tau2 jer depa kuorkan tulang semata2.. hehehe.. Smile  ibu tak reti makan stail macam tu.. harus tercekik segala tulang-temulang.. memang tak berani buat.. memang seksa kalo makan ikan bertulang ni, ibu selalunya akan berhati2 buang tulang2 tu dulu sebelum cecah dengan air asam & ngap masuk mulut.
dan finally yang berjaya meneka dengan tepat adalah :
tekaikan-no1

tekaikan-no2

tekaikan-no3

Tahniah untuk kalian ber3… actually Noor yang jawab dulu.. tapi since 3 orang jer yang jawab betui. Lagipun hanya hadiah kecik jer..

Dengan besar hati >>>hadiah kecil dari ibu >>> customize signature. Winking smile

sila emailkan details, nak warna apa, font apa, wording untuk signature & sertakan sekali imej/gambar yang ingin diletakkan dalam signature (1 sahaja yaa!!).. untuk maklumat lanjut pasal font sila refer link ini.

p/s
1. Ibu plan nak buat ‘kerja amal mendesign’… Winking smile tunggu nanti ibu UP kan n3…

salam kasih sayang untuk semua,

>Keputusan yang dinanti–GA teka & menang Ibu3A

Januari 8, 2011 at 8:32 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

1st of all nak minta maaf sebab lambat umumkan keputusan. Winking smile hopefully, jangan ada yang BOM ibu yer..

Okay memula kita umumkan 4 orang peserta bijak yang telah meneka dengan TEPAT sekali… jumlah duit syiling itu adalah RM83.03.

4-peneka-tepat

Tahniah buat Balqis, Husna, Mama Yatie & ZunetaThumbs up  Hadiahnya Gift with a bow  adalah 1 keping cross-stitch bookmark dan 1 sachet susu kambing HiGoat.

Sila emailkan details ke kakyong72@gmail.com. Details yang diperlukan adalah nama untuk dijahit atas bookmark dan alamat untuk penghantaran.
V
V
V
Okay.. seterusnya.. 3 pemenang yang berTUAH. Open-mouthed smile
sesi-cabutan
Cabutan telah dibuat oleh setiap seorang anak-anak ku… jangan marah ibu errkk, sila lihat bukti tangan2 comel depa tengah amik nombor tu…
IMG_9951
Ini dia nombor peserta yang bertuah… kalo tak pasti nombor penyertaan anda.. sila semak SINI yer.. Winking smile  Buat yang belum bertuah jangan sedih ya… boleh join GA yang baru next week.

3-bertuah
Tahniah buat Ifa, Isabelle & KehelanThumbs up  Hadiahnya adalah 2 sachet susu kambing HiGoat.
Sila emailkan alamat untuk penghantaran ke kakyong72@gmail.com.
Buat semua yang telah sudi memeriahkan GA ini, ibu ucapkan terima kasih. Sekiranya ada kekurangan, ibu pohon ampun maaf. Sudi2 lah beramah-mesra di blog kecik ibu ni.
salam kasih sayang buat semua,

>Peserta Giveaway Teka & Menang Ibu3A..

Januari 3, 2011 at 7:08 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Mari-mari semak senarai nama.. in case ade yang ibu tertinggal ker.. jika ada, sila jangan segan silu beritahu ya..

no.
nama
tekaan 1 (RM)
tekaan 2 (RM)
1
Miza Yusof 
86.15
86.20
2
Chekna 
85.65
82.88
3
Nur Qistina 
83.65
84.65
4
Nurezzat
69.39
78.38
5
Nana
65.94
73.22
6
CuteMum 
80.88
80.65
7
Nadia 
82.93
82.94
8
EiJa ZaQuaN 
73.53
82.88
9
Lin Azlina 
84.63
83.14
10
Nadiah Sidek
84.93
84.88
11
Fatin Hanani 
85.98
82.69
12
Izzara 
83.73
83.44
13
Syamila
84.43
83.43
14
Amiey 
88.14
83.14
15
Zety Marlia
60.73
61.75
16
ZaiKulim
86.25
85.85
17
Azatie  
83.14
83.45
18
Ejen 010
85.03
85.13
19
Haszuraidah  Red rose 
82.98
82.96
20
Taufidris
69.50
78.70
21
Hidayah  Red rose 
83.10
80.00
22
Mata Hati 
79.53
82.33
23
Ekinashikin 
71.21
83.24
24
Ummi Hanie 
84.33
83.83
25
Zalina   
82.50
89.30
26
Balqis  Red rose
82.93
83.03
27
Cintahati
79.53
81.52
28
Amirul
98.68
87.03
29
Nur Bijen 
80.09
83.56
30
Shera Haifa 
82.08
79.58
31
Ina Hashim
83.63
83.90
32
Nadratul Red rose 
82.40
83.00
33
Kehelan  
83.38
X
34
NorShiemah 
73.08
69.13
35
Husna  Red rose
83.03
84.08
36
MamaYatie Red rose
82.98
83.03
37
MommyAjim 
83.38
84.38
38
CikAnna
81.98
85.98
39
Bee
81.94
91.94
40
Faryza 
81.88
82.83
41
D_08
86.86
93.17
42
Nur Khailia
84.13
87.13
43
Anne
82.00
82.20
44
Aanie
83.50
85.00
45
Teratai
84.94
80.59
46
Ch@
74.83
76.83
47
Nil
78.80
82.20
48
Adyna
88.80
90.20
49
Yan
77.77
88.88
50
Myra Jay
91.44
94.45
51
82.93
x
52
Naimorange   Red rose
83.04
84.10
53
Appleijo
81.58
81.63
54
Fadzillah Kamarudin
84.48
84.43
55
Shida Ghazali
81.61
83.71
56
Miss Zymah 
82.98
82.93
57
Zuneta Red rose 
83.03
82.03
58
Nadiah
79.63
89.36
59
mamaaerish
82.38
82.50
60
nurhafiz
82.48
81.88
61
Anin
75.75
85.45
62
dilaloveawi Red rose 
83.44
83.04
63
Hezesuze  
83.38
64
CtJay
80.32
80.83
65
Syu90
85.60
88.20
66
ieda
86.02
86.22
67
Airiel
85.03
85.13
68
N Athirah
77.86
80.06
69
Pn Nina
81.97
86.39
70
Ummi Zayda
80.40
86.65
71
Azueriena
77.77
87.65
72
AshAnasShira
88.59
98.59
73
PutriCahaya Red rose 
82.99
83.00
74
Ummu Auni
82.62
75
Myssmie
82.53
82.71
76
Fathaka
80.04
84.04
77
Annis suzana
84.48
84.45
78
Nad @ Mama Zakwan  
82.88
83.62
79
Syana’s  Red rose 
84.48
82.99
80
daten yusfarina
83.45
84.70
81
Mama Balqis
57.78
80.78
82
yuyu xioa ling
81.48
80.00
83
nursalwa  
82.95
82.89
84
Isabelle 
83.23
83.48
85
SimpleMama
81.12
83.82
86
fa10
88.41
75.56
87
CuTeMiUt78
85.03
86.05
88
AlJannah
77.15
88.15
89
UmmiAqeef
83.48
84.53
90
MommY & DaddY CooL
76.58
96.58
91
Lisa
70.36
90.55
92
iEyLa
89.93
90.04
93
MisS NadRAH
84.79
86.90
94
Zunaida  Red rose 
88.71
83.04
95
Nanakimie
81.85
82.35
96
MummyDarin
83.23
85.20
97
Jieda
84.43
86.97
98
Azni
85.71
79.23
99
Farhana
82.64
85.66
100
Florafana 
59.53
78.73
101
LisaVsKhusairi
83.34
83.38
102
Huda
88.95
86.88
103
Saddam
82.93
82.98
104
Tiefazatie
82.53
82.54
105
miera momo chan
82.93
82.98
106
MamaLyna
82.63
81.13
107
Aini
83.28
82.94
108
Syilasyira
82.88
82.83

Tunggu ya.. kita tengok siapa yang kena… ada 4 orang yang meneka dengan tepat sekali… kome agak2 berapa nilai duit syiling tu… Winking smile

yang ada tanda bunga rose tu  >> adalah mereka yang meneka dalam julat +- 5 sen dari jawapan sebenar..

Memandangkan ade 4 yang meneka dengan tepat.. maka hadiah ke-5 tu ibu alihkan ke Cabutan Bertuah. Maka akan ada 3 pemenang untuk cabutan bertuah. Tunggu yer.. kertas cabutan pun belum sempat buat lagi… Mungkin selepas hari Selasa baru dapat buat cabutan kot, sebaik selesai urusan orientasi Fikri ke Taski ABIM.
p/s 
Petang @ malam ni mungkin tak sempat BW dah, sebab akan ke ULu Kinta dan bermalam di sana 2 hari mungkin. Entri esok dan lusa adalah n3 autopublish yer… 

salam kasih sayang buat semua,

>GA Teka & Menang Ibu3A

Disember 31, 2010 at 11:55 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>

Salam ceria & salam bahagia,

Seperti yang dimaklumkan dalam n3 yang lepas. Mulai hari ni, 22 Nov 2010, ibu kick-off GA Teka & Menang.

GA ini adalah sempena 6 bulan ibu berdomain http://www.kakyong.com.

Kaedah nya senang jer… teka berapa nilai duit syiling yang ade dalam gambor ni..

Dalam gambor ni ade syiling 50sen, 20sen, 10 sen, 5sen dan 1 sen. Yang baris depan tu syiling 5 sen dan 1 sen. Hint : lebih dari RM50 dan kurang daripada RM100.
Pemenang : adalah mereka yang berjaya meneka nilai yang hampir @ tepat.
Kenapa ‘mereka’? Open-mouthed smile Sebab hadiah disediakan untuk 5 pemenang. JIka mendapat sambutan, Insya Allah, akan ditambah. Tapi hadiahnya bukan lah nilai ratus2-riban2 yer… sekadar seiklasnya dari ibu.. Red roseRed rose

Kaedah @ syarat2nya :

1. mesti ade blog, terpulang nak follow blog kakyong[dot]com 

2. Tajuk n3 “GA Teka & Menang Ibu3A”, tajuk lain tidak diterima ya. Winking smile

3. Letak banner dalam n3 dan backlink ke n3 GA Teka & Menang Ibu3A dan nyatakan jawapan anda dalam n3. Anda diberi peluang meneka sebanyak 2 kali, jadi dalam jawapan tu nyatakan 2-2 tekaan anda.
4. Letakkan banner beserta backlink di sidebar.
5. Listkan http://www.kakyong.com dalam bloglist anda.
6. Tinggalkan link di kotak komen dengan menyatakan url n3 & email anda. Yang bermasalah untuk tinggalkan link di kotak komen, sila emailkan penyertaan ke kakyong72@gmail.com dengan tajuk email  “GA Teka & Menang Ibu3A”.

7. Tambahan (update 23 Nov 2010) : Cabutan berTUAH akan dibuat untuk 2 orang peserta berTUAH… 

Senang ajer kan.. jadi selamat meneka lah yer. Winking smile Thumbs up

Perhatian untuk perserta :
Sila pastikan syarat no 4 & 5 dipatuhi.. jika tidak anda terlepas peluang untuk cabutan berTUAH.

>Good & not so good news for 28 Dec 2010

Disember 28, 2010 at 8:35 pm | Dikirim dalam blogger friends, cross-stitch, giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Yang good news nya :

yatie-300visits

dah ade kawan blog yang mencapai 300 kunjungan ke blog kecil ibu ni… Tahniah Yatie

yang not so good news nye… :

IMG_9664

cross-stitch bookmark untuk Nadiah masih belum siap lagi.. sejak balik dari kenduri lepas, tak pegang2 lagi koje menjahit ni… Sad smile  Thumbs down

p/s

GA Teka & Menang akan TUTUP pada 31 Dec 2010.. mana2 yang masih teringin nak meneka, sila la yer… klik SINI yer.

salam kasih sayang buat semua,

Laman Berikutnya »

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.