>UjiMinda hari Ahad : Keputusan yang dinanti

Februari 19, 2011 at 12:21 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Mohon ampun dan maaf kerana lambat sungguh keluor kan keputusan ujiminda hari Ahad.. dah hampir 2 minggu berlalu…
Memandangkan tiada yang menjawab dengan betul semua soklan ujiminda.. maka, hadiah blog make-over tu ibu kasi separuh jer lah… hehhehe.. Smile with tongue out  maksudnya bukan lah full-make-over.. tapi ikut request kome (pilih salah satu : nak header ke, signature ke, watermak ker, dsb) dan pastinya akan beri sedikit tips & pandangan tentang blog kome tu.. dan kerana itu, ibu pilih beberapa blog.

nama2 yang ini, kome boleh pilih utk partial make-over & khidmat nasihat (macam konsultan la pulak…) untuk blog.

 Sidratul Muntaha @ Ida Rahayu
~ komen ringkas ibu : blog ringan jer.. tapi pjg berjela.. jenuh nak scroll, elok guna kaedah read more

Nur Solehah
~ komen ringkas ibu : blog dah comel & cun.. cuma header jer yang besor benor… Winking smile

Yan
~ komen ringkas ibu : blog berat,  > 260KB.. perlu house-keeping utk kemaskan lagi blog… Winking smile

Zety Zainal

~ komen ringkas ibu : blog yang simple & sangat suci murni, berat blog 140KB.. masih boleh diringankan.. tapi dengan layout simple tu cepat jer loading..

diya

~ komen ringkas ibu : blog tak nampak ceria.. & byk yang boleh di lakukan supaya blog tampak lebih ceria

Yati
~ komen ringkas ibu : blog kemas & tidak serabut, tapi blog berat 198Kb… Winking smile

Siti Darna
~ komen ringkas ibu : ibu tak dapat link/url blog, jadi tak leh komen apa2.. Smile with tongue out

Untuk nama2 yang disebutkan, sila lah yer tanpa segan-silu, email ke kakyong72@gmail.com

Yang tak berjaya, jangan kecik hati yer.. ibu akan offer lagi bulan depan… Winking smile  Tunggu giveaway baru akan muncul sebaik ibu selesai memberi penilaian untuk peserta GA 3rd blog besday.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
p/s
Tolong ibu VOTE untuk Anis…
hari ni 19 Feb 2011, last day… 
sesiapa yang sudi nak support ibu, sudi-sudi kan lah yer..
memula LIKE Yanmionline FB
pastu klik gambor Anis.. klik banner bawah ni..


jangan lupa gambor Anis tu.. tengok betul2.. jangan salah klik gambor pulak.. 
& jangan lupa tinggalkan komen selepas dah LIKE.. 
senang ibu nak jejak kome semula



Berminat untuk make-over blog @ nak tempah watermark/signature/header


salam kasih sayang,
.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: