>hadiah GA : Blaus & tuala comel sudah sampai

Februari 16, 2011 at 10:00 am | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway, Qistina Balqis Maisarah, we care | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Semalam ramai yang bercuti kan… ibu ni kadang2 kurang aware dengan cuti-cuti umum ni.. almaklumlah dah 24 jam dirumah & dirumah ni memang tak ada kalendar untuk dirujuk… uwwaa sadis sungguh, tahun lepas ade juga ‘kalender kuda dapat dari kedai runcit’.. tahun ni ade yang dalam lappy jer.. itu pun bukan hari2 nak buka.. ari tu ade gak kecek adik ipar, kot la leh dapat kalender dari SSM @ Ipoh Specialist… hmmm, mengharap ajer lah nampak nya..  ni sure la ade yang nak kutuk2 nanti, dah 2 bulan, kalender pun takdak… masa ibu kerja dulu, sampai berlebih2.. siap bagi kat adik-beradik & jiran2… huhuuu..  
Hari ni nak tunjuk dulu hadiah GA bulan lepas yang sudah sampai ke tangan ibu… hehehhe.. hepi lah sangat.. hadiah2 ni dah sampai minggu lepas, tapi lambat transfer ke lappy… 
Bead blouse, hadiah dari GA Aku Ibu Muda… Walaupun baju ni free size.. tapi kan untuk ibu macam muat2 jer..ade la ruang untuk angin masuk.. tapi disebabkan kain ni jenis yang ‘melekat ke badan’… harap2 kome faham lah ye… maka, ibu kena pikir 5-6 kali sebelum nak pakai baju ni… ekekkekek…  sebenornya ibu memang tak begitu gemor dengan jenis kain yang melekat ke badan ni… 
Apa2 pun terima kasih Wanie.. ibu hargai hadiah ni… kena gigihkan ‘menyelimkan’ badan supaya dapat mengurangkan kemunculan benjolan/bonjolan yang hodoh2 tu… ekekkekekkk 
ini tuala dari Cik Puan Gaban… Nampak tak tangan comel tu… dia memang sajer nak interframe.. tak dapat masuk muka dia, tangan pun jadik la… 
Kakak Anis, awal2 dah cop tuala tu.. “ini tuala kakak ke ibu..? ” “cantik la”.. Anis ni kalo bab memuji bagi lah kat dia.. memang pandai bermulut manis… 
Terima kasih Cik Puan Gaban.. Ibu & anak2 suka hadiah ni.. comel…
p/s

Untuk peserta GA 3rd besday & juga UjiMinda hari ahad.., harap dapat bersabar ya..  belum ada ruang masa lagi nak mengadap & menilai dengan hati yang aman damai… 

Buat yang rindu dengan Baby Balqis… ni ibu titipkan gambar terbaru baby Balqis..

Baby Balqis dah semakin comel… cuma paru2 nya yang mengecut mengambil sedikit masa untuk pulih.. Balqis dah mula main, mainan pun sudah semakin banyak.. dan Balqis dah pakai baju… Terima Kasih NGO HUKM..

Ingin ikuti perkembangan terkini baby Balqis.?!. sila terjah Charity Fund Raising for Qistina Balqis Maisara

Salam kasih sayang,

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: