>GA 3rd besday : Senarai peserta dan yang berjaya disenaraipendek

Februari 14, 2011 at 9:39 am | Dikirim dalam design header, giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam bahagia untuk semua,

Ini adalah senarai penuh semua penyertaan, jika ada nama & link yang tercicir, sila beritahu ya..

Dan ini pula adalah senarai pendek daripada pihak juri… Winking smile 

Ibu akan semak semula semua penilaian juri & mungkin senarai-pendek ini akan berubah (sebab yang ini belum lagi termasuk penilaian ibu).. Pening sebenornya nak membuat penilaian.. kalo buleh nak bagi make-over untuk semua… ekkekeke… Smile with tongue out  tapikan tak daya lah ibu nak make-over semua kan…

Terus-terang ibu cakap, sukar juga untuk memenuhi kepuasan customer ni.. sebab kerja design ni subjektif.. proses edit & ubah akan berulang berkali2.. sebabnya >> walaupun ia pilihan customer (dari segi font, warna font, warna background, pilihan image.. ), namun bila dah siapkan hasil pertama, ada pula yang nak tukar warna, nak tukor font dsb.. ibu ikut kan ajer.. tapi kalo lebih dari 3 kali nak tukor.. tensi jugak ibu dibuatnya.. hehhehe.. Smile with tongue out 
Namun, pada ibu, hal2 ni akan buat ibu belajar lebih bersabar & usaha sedaya mungkin untuk memenuhi keinginan customer, jadi ibu pun kena lah buat kerja dengan lebih baik kan.. ibu akan lebih berbesar hati bila customer berpuashati dengan hasil kerja ibu.
Dan ini pula header untuk Zuneta – pemenang kejor nombor 50505
Background ni ibu buat guna photoscape jer… Winking smile actually percubaan pertama membuat background menggunakan kaedah ni… Smile with tongue out  Alhamdulillah, mudah sangat berurusan dengan Zu ni… sebab dia tak komplen pasal background hanya ubah font untuk tagline jer… Winking smile  Zu ni pandai buat kraftangan.. nak kenal dengan ZU, sila jengah di sini..
Tunggukan penilaian seterusnya untuk GA 3rd besday.
dan Salam Maulidurrasul untuk semua..

Salam kasih sayang,
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: