>BE NUff sudah habis… gigih dengan HB la pulak

Februari 14, 2011 at 6:05 pm | Dikirim dalam heartbeat, nuffnang | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

BE NUff sudah habis.. huhuuu… ntah bila Nuff akan beri BE baru…

Nampaknya sekarang ni hanya ade iklan kempen & CPA jer la yang berjalan di blog ni…

Untuk yang bertanya, adakah dengan tepek banner HeartBeat di blog akan menjejaskan status keahlian NUffnang..? Jawapannya TIDAK sama sekali yer kawan2.. tengok dalam printscreent tu.. status keahlian masih glitterati  

Semput juga rasa dada ibu ni… almaklumlah untuk 1-2 bulan ke depan ni, macam semput jer income pasif ads online ni.. jadi apa kata kawan2, kita sama2 tolong klik2 HB.. buat yang belum lagi mendaftar… sila klik kat sini

Jom KUmpul duit tabung dengan HeartBeat 

pastu, nanti kita sama2 berjemaah klik banner di blog memasing… tak rugi pun register jadi HB Affiliate.. free jer bukannya nak kena bayar…
Ibu dah hampir 1 bulan join HB ni… ade la juga sikit2 meningkat income nya.. Ibu nak ucap terima kasih banyak2 pada kawan yang sudi klik banner HB di blog ni setiap kali berkunjung ke mari.. & ibu pun memang akan klik setiap kali nampak banner HB di blog kawan-kawan..

Ada feedback yang ibu dapat ‘tak leh nak paksa orang klik2‘..

well, okay, memang tak paksa pun, tapi apa salahnya kan kita exchange klik2.. takkan nak harap orang jer ‘memberi’, tidak rugi pun jika kita memberi lebih untuk orang lain.. takat 1 klik untuk setiap hari kunjungan.. hanya 4 sen ajer.. kalo 4 sen pun nak berkira… hmmmm, tak tau nak cakap la… 

Ini rekod untuk 2 minggu pertama bulan Februari HB ibu…

belum begitu lumayan kan.. walaupun setiap hari ade lebih dari 5 kawan blogger yang gtau depa dah klik… huhuu.. dan pada 4-6 Februari 2011 langsung takda klik direkod… hakikatnya ade kawan blog yang bgtau depa ade klik… huhuuu… adakah sebab staff HB bercuti pada tempoh tu… ???
Apa2 pun ibu hepi jer.. asal ade rekod klik, bermakna adalah tangan2 yang telah murah hati sedekahkan ibu 4 sen.. sangat hargainya.. 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
p/s
Tolong ibu VOTE untuk Anis…
ada 5 hari lagi sebelum dateline.. 
sesiapa yang sudi nak support ibu, sudi-sudi kan lah yer..
memula LIKE Yanmionline FB
pastu klik gambor Anis.. klik banner bawah ni..

jangan lupa gambor Anis tu.. tengok betul2.. jangan salah klik gambor pulak.. 
& jangan lupa tinggalkan komen selepas dah LIKE.. 
senang ibu nak jejak kome semula

Berminat untuk make-over blog @ nak tempah watermark/signature/header



salam kasih sayang,





Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: