>Isu iFrame Traffic | banner baru HeartBeat

Februari 11, 2011 at 12:31 pm | Dikirim dalam blogging tips, heartbeat | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

pagi tadi takde letrik
hari ni sudah tengahri baru ade ruang untuk duduk di kerusi dengan sedikit aman & mula  menulis.. Awal pagi tadi takde letrik kat kawasan taman ni… tetiba jer.. tanpa notis apa pun.. mujur la 1-2 jam jer.. & mujur lah pagi ni sejuk (tengah malam tadi hujan)… Alhamdulillah.. hujan akhirnya turun setelah 2 minggu panas terik.

Aliya bangun seawal pagi.. dia ni kalo tak ada kipas, memang tak leh tidur.. tapi Anis macam biasa, mencukupkan kuota tidur nya selama 10 jam.. hehehhe… 
Kecoh isu iFrame Traffic
Beberapa hari ni heboh pasal iFrame traffic... macam yang ibu join backlink pada beberapa hari lepas la.. baru tau rupanya trafik segera tu iFrame traffic.. 
ada yang kata iFrame trafik ni boleh perbaiki ranking alexa… errkkk… kalo ranking tinggi, tapi blog cam hampeh, n3 pun takdak orang komen, cara menulis pun tah apa2… apakah maknanya itu????
dan ade juga yang dapat jana HB  ratus2 RM dengan guna iframe traffic ni… ohhhooo… kalo HB tau dia guna kaedah tu @ ada kawan blogger inform ke HB.. camana??? Pada ibu, tak aci lah kan macam ni.. itu namanya menipu.. apa sahaja yang kita dapat dengan jalan menipu.. hukumnya apa??!!!
kalo nak baca lanjut pasal iFrame trafik ni sila klik >>>> Blogger kita memang cerdik pandai
Banner HeartBeat

Alang2 dah sebut pasal HB ni kan.. HB dah buat banner baru.. tapi sila berhati2 yer.. sebab masih ade banner yang ‘merai’kan valentine… so jangan guna leaderboard banner & square banner yang.. ibu perasan ramai kawan blog yang guna banner leaderboard.. sila perhatikan balik banner tu…

Jadi, kawan2 sila perhatikan semula banner HB yang kome tampal kat blog… untuk banner yang vertical, both banner okay..


p/s
Tolong ibu VOTE untuk Anis…
memula LIKE Yanmionline FB
pastu klik gambor Anis.. klik banner bawah ni..

jangan lupa gambor Anis tu.. tengok betul2.. jangan salah klik gambor pulak.. 
& jangan lupa tinggalkan komen selepas dah LIKE.. 
senang ibu nak jejak kome semula, Terima Kasih.

salam kasih sayang,
.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: