>Update Qistina Balqis Maisarah – 10 Februari 2011 ~ pembedahan berjaya

Februari 10, 2011 at 11:31 pm | Dikirim dalam Qistina Balqis Maisarah, we care | Tinggalkan komen

>Salam bahagia buat semua,

Maaf ya andai ibu masih ‘fail’ untuk online & BW seaktif bulan2 yang lalu.. mungkin ade blog yang ibu tak sempat nak jengah langsung & ada juga komen yang ibu tak sempat balas.. mohon diampun.. kemampuan untuk online akhir2 ini sedikit terbatas. Namun komen2 yang ditinggalkan semua ibu dah baca.. & mana yang sempat tu ibu balas BW jer..
Malam ni usaha juga untuk update perkembangan baby Balqis.. Alhamdulillah pembedahan berjaya, diusung ke OT room lebih kurang jam 7.30 pagi & keluar jam 12.30 tengahari, tadi (hari ni 10 Feb 2011).. jom  kita doakan semoga Balqis terus memberi tindak balas positif.. & semoga cepat sembuh… 

Latest @ 11.55 malam

For any sincere contributions, please bank into :

NAMA : SITI MAISALMAH BINTI MOHD KAMIL

H/P : 017-3476764
CIMB AKAUN NO. 0804 0000 9722 02
MBB AKAUN NO. 1141 6085 0396

p/s
Tolong ibu VOTE untuk Anis…
memula LIKE Yanmionline FB
pastu klik gambor Anis.. klik banner bawah ni..

jangan lupa gambor Anis tu.. tengok betul2.. jangan salah klik gambor pulak.. 
& jangan lupa tinggalkan komen selepas dah LIKE.. 
senang ibu nak jejak kome semula, Terima Kasih.

salam kasih sayang,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: