>Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Februari 8, 2011 at 9:27 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Ibu join contest dari yanmieonline.com.. sebab ibu teringin sangat nak berhosting.. Winking smile  teruja kome tengok hadiah2 yang ditawarkan ni…memang salahsatu wishlist ibu tahun ini adalah untuk belajar ber-hosting sendiri.. walaupun bajet untuk itu belum ado lagi.. tapi harapannya bila join contest ni, angan-angan ibu ni buleh la menjadi kenyataan.

Pesanan dari Penganjur & Penaja

Hadiah pakej tersebut adalah untuk setahun sahaja, untuk tahun-tahun berikutnya boleh renew terus dengan fivio.com

Hadiah tersebut jugak boleh di tukar dengan migrate server bagi yang ingin berpindah hosting dan jangan risau semuanya akan di uruskan oleh pihak fivio.com

Dan untuk pemenang nanti blog korang haruslah aktif selama 3 bulan, sekiranya tidak aktif dalam tempoh tersebut, pihak fivio boleh cantas kemenangan korang…ehehe so better yang masuk contest nie orang yang serius nak kan hadiah nie ok.

1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GB (RM150.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 10 GB
  • Data Transfer : 50 GB monthly
  • Email : Unlimited
  • MYSQL : Unlimited
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM150.00

2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GB (RM100.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 6GB
  • Data Transfer : 40G
  • Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM100.00

3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

  • Webspace : 1GB RAID
  • Data Transfer : 10 GB sebulan
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • Addon Domain : 1 domain
  • Control Panel : Cpanel
  • Lokasi Server : US Datacenter
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM65.00

Updated!
 

Terima kasih Ayie aka owner Suara People kerana sudi sponser hadiah ini untuk kawan-kawan kita. Maka Yan buat 1 kategori lain untuk hadiah ini, caranya mudah sahaja, cuma perlu LIKE gambar contest korang di Facebook Yanmieonline. Gambar yang mendapat LIKE terbanyak akan di kira sebagai pemenang.

1st Prize : Topup RM50.00
2nd Prize : Topup RM30.00
3rd Prize : Topup RM20

 

 
KOme yang berhajat nak berhosting sendiri.. jom klik banner kat bawah ni…

 
contest-aksi-makan
 
ni dia gambor yang ibu nak pertandingkan..

Anis yang sedang syiok habis makan kaki ayam goreng berempah…anak2 memang suka bebenor dengan kaki ayam.. asyik buat sup kaki ayam jer kan.. sesekala sodap jugak buat kaki ayam goreng bersalut rempah..
“Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

nota :
buat puan penganjur.. banner contest kakyong simpan di SINI.

p/s
kawan2.. nanti kome kena tolong ibu untuk LIKE gambor Anis ni kat FB Yanmie.. nanti gambor dah upload ke sana, kome tolong LIKE-like yer…

Updated 9 Feb 2011, jam 6 petang
GAMBOR DAH ADE DALAM FACEBOOK.. MARI LE TOLONG2 TEKAN LIKE



salam kasih sayang..,
.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: