>Dapat logo badge dari DiariNiaga.com & menang GA Ms Gedik

Februari 4, 2011 at 5:59 pm | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Ibu tersilap la bila ibu tulis kat ‘note’ dalam n3 yang lepas

Actually ada… 1 dari blog DiariNiaga.com (ni Miza Yusof yang inform)…. 1 dari blog Ms eida (ni Suzi @ MZ yang inform).. teruk betui la ibu ni kan, mujur ade kawan2 blog prihatin yang tolong inform.. bukan ibu sengaja tak semak result GA., cuma kadang2 tu tak sempat nak kejor semua perkara.. Smile with tongue out 
Ni dia result dari GA DiariNiaga.com , result penuh di sini..
pemenang utama adalah yang memberi referral tertinggi… huhuuu… ibu kan kalo GA yang melibatkan referral ni memang selalu fail la… kalo voting, lagi la.. terus tak mau join.. akakakka…

hadiahnya adalah blog logo…

comel kan..!!!  Thumbs up   ibu puashati dengan design ni.. cuma bila nak guna @ ditampal sebagai blog badge, baru perasan logo ni masih berkotak…  ibu cuba edit.. tapi tak cantik @ tak kemas lah ibu ‘potong’ badge tu .. (setelah beberapa kali ibu cuba..) Jadi kena tunggu hanie update kan dulu… Winking smile

Winning #2 untuk Februari 2011 adalah dari MY1st ANNivERSARY GiveAwaY by Eida..

Keputusan penuh di SINI.

Alhamdulillah, suka  Open-mouthed smile .. n3 ibu tak kreatif pun.. compare n3 MZ & yang lelain.. tapi syukur sangat terpilih.. Memula tu bila baca syarat pemenang di pilih berdasarkan kreativiti, terus rasa tak mau join.. Smile with tongue out   Tapi teringin nak bermain dengan photoshop, photoscape & picnik.com.. Winking smile   Terima kasih Ms Eida & suami sebab pilih kakyong.
Actually ibu suka juga sesekala jengah ke blog Ms Eida, sebab suka dengor lagu yang segor & rancak.. ulang2 pun sedap didengar.. dan satu lagi Ms Eida masih lagi guna signature yang ibu buat tu… Open-mouthed smile
p/s
hari ni gigih buat n3 GA/contest, sambil BW, sambil semak result GA.. Winking smile  masih dalam mood nak join banyak2 GA,… Open-mouthed smile  walhal kain baju dalam bilik tu dah ‘meronta’ (kot lah boleh bersuara) minta dikemas.. Smile with tongue out
Kalau belum terjah GA & segmen review.. sila klik2 banner kat bawah…





salam kasih sayang,
 .

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: