>Sarapan nasi lemak, hadiah GA yang dah selamat sampai & update Qistina Balqis Maisara

Februari 1, 2011 at 9:11 am | Dikirim dalam food and beverage, hadiah contest n giveaway, Qistina Balqis Maisarah | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Hari ni yang dok area KL & Wilayah Perseketuan semuanya bercuti umum kan.. pasti ramai yang sambung cuti hingga ke Tahun baru cina. Selamat bercuti panjang yer kawan-kawan. Ibu ni sejak dah lama tak koje ni, takde maknanya CUTI.. hatta tak pernah ade istilah cuti pun.. manjang jer koje rumah tak pernah nya abis. Smile with tongue out
Ni nasi lemak opah.. 1 bungkus saiz ni regenya RM1.20. Anis & Aliya, kalo buleh hari2 nak nasi lemak.. tapi selalunya tak dapat hari2 pun.. sebab kadang2 pukul 9 pagi dah laris nasi lemak ni.. kalo ade lebih tu, dalam pukul 10 pagi ade le atoknya datang antor 2 bungkus.

habis Aliya makan… tu kalo dia betul2 lapor, camni la .. habis licin.. deme ni selalunya bila bangun pagi.. taunya deme nak main kat luor rumah dulu.. hari kelmarin tu, mau pulak si Aliya mandi awal… lepas mandi g main kat laman dulu.. dah letih main2 baru nak makan.. tu yang habis licin dia makan.. kalo idak tu, dia ngelat makan telur jer.. dah habis telur, dia pun cakap ‘kenyam’… Open-mouthed smile 
Ni hadiah2 GA yang ibu dah terima.
yang ini dari Aanie & Lady Dyla. Terima kasih ya. Ada kad comel lagi.. siap print-out header blog memasing.. kalo printer ibu ade INK, buleh juga buat kad camni.. baru la menarik kan.. Result pasal dapat hadiah ni ade kat SINI >> Rezeki dari GA Cuti-cuti sekolah. Hadiah dah terima minggu lepas.. lambat UP kan n3.. sengaja nak jemaah kan dia dlm n3 ni.. Winking smile
Ini pulak hadiah istimewa dari Noor .. Surprise gift kome..  memula dapat, ‘ehhh apa ni..?’ Lepas dah di belek2… owhh, klip kertas yang dibuat dari sepit baju.. kreatip deme ni kome, sepit baju pun cantik dibuat hasil kraf.. Terima kasih Noor. 
lastly, update terbaru baby Balqis.., 31 Januari 2011, malam

Sedih pula bila ibu baca mesej mama Balqis (Mai) (maaf ibu tak sertakan di sini, it’s personal chat kami berdua jer).. nampak Mai sangat2 sedih.. stress sungguh keadaan dia..  menangis dari maghrib hingga ke tengahmalam tadi.. (ni ibu dpt mesej personal sebelum ibu tidur malam tadi).. tak salah kan menangis, hati ibu mana yang tidak sayu dan pilu mengenangkan nasib anak.. cuma minta tolong semua, doakan semoga Mai tabah & kuat melalui saat ni.. MOga2 ade keajaiban untuk baby Qistina.. Amin
note : ibu pun sedih juga.. menitis-nitis air mata, kita yang bukan sapa2 pun rasa sayu.. inikan pula ibu nya sendiri.

For any sincere contributions, please bank into :

NAMA : SITI MAISALMAH BINTI MOHD KAMIL

H/P : 017-3476764
CIMB AKAUN NO. 0804 0000 9722 02
MBB AKAUN NO. 1141 6085 0396

p/s
lately ni ibu banyak buat n3 combine (2 in1 @ 3 in1)…  sengaja nak bagi n3 panjang plus takde masa nak tulis banyak2 n3… 
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: