>Pagi yang sejuk

Januari 27, 2011 at 9:36 am | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join, nota ibu, Qistina Balqis Maisarah | Tinggalkan komen

>Salam ceria semua,

hari ni hujan sejak awal pagi… sejuk jer hari… nak mandi pun malas… tapi harus juga gigih mandi, kalo mandi lewat susah sket bila anak2 dah bangun. 2-3 hari ni Ipoh mendung jer, petang semalam pun renyai2 di belah tengahari & petang. Hari Isnin petang bawa anak2 ke taman permainan.. sedang syiok-syiok main, hujan turun, tak la lebat.. renyai2 ajer… bertempiaran lah balik.. 10 minit jalan kaki.. maka basah la jugak walau tak kuyup.. tapi anak2 kan main suka lagi.. Almaklumlah peluang dapat main hujan.. 
Semalam ibu menang kipas comel dari GA Ayu.. Terima kasih yatie sebab tolong inform kan di blog ni… Lela_Farouk pun ade inform kat shoutbox blog GCL ibu.
Result boleh tengok kat sini :  Terima kasih Ayu for this GA.
Lepas dah beremail dengan Ayu… ingatkan Ayu yang pilih.. rupanya guna khidmat cik random.. Alhamdulillah, rezeki anak2 lagi.. cuma bila hadiah ni sampai, kena simpan diam2 dulu.. takut kalo si dara berdua ni berebut.. mungkin kena pesan kat MakTam (adik ibu) supaya carikan kipas yang lebih kurang sama macam ni… 
lately ni tendensi berebut tu sangat kuat… sampai letih la ibu setiap masa kena cakap.. main la sama-sama.. tak elok rebut2.. okay kejap.. pastu berebut lagi..
dan ini perkembangan terbaru baby Balqis.
ini mesej dari Mai (mama Balqis) tengahmalam tadi.. tapi baru pagi ni ibu printscreen
Di grup  Charity Fund Raising for Qistina Balqis Maisara diorang gigih buat charity sales untuk Balqis.. So to those yang nak sama2 join the charity sales buleh ajer terjah grup ni..
p/s
sudah 2 hari guna MFF (mozila fire fox), sesaja nak ubah angin… tapi kan capaian internet jadi sangat slow.. huhuuhhh.. nampaknya harus kembali guna google chrome jugak le..

salam kasih sayang buat semua,
.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: