>Tabung HeartBeat selepas 1 minggu

Januari 26, 2011 at 4:01 pm | Dikirim dalam heartbeat, we care | Tinggalkan komen

>.

Salam bahagia buat semua,

Sudah lebih 1 minggu ibu berdaftar dengan HeartBeat.. jadi hari ni nak buat report…

Ibu join pada 17 Januari 2011… so kat atas ni tak nampak apa2 figure la… ini adalah report pada 24 Januari 2011, ade 36 klik dan 1 yang register HB thru klik2 HB ibu… 
Report ini ibu printscreen pada 24 Januari 2011… yang biru adalah jumlah klik-klik.. yang ungu  tu adalah yang register under HB ibu.   Normally bila ibu klik kawan2 punya HB, sesekala ibu akan semak sekali report.. nak tengok berapa yang klik untuk hari tu.. so far tak penah lagi 10 klik, walaupun rasanya ibu klik kawan2 punya lebih dari 10 untuk 1 hari… huhuuu…. (berkira pulak… tak baik kan…!!)
Tengahari ni semak lagi.. rupanya pada 20 Januari tu ade 3 orang yang register.. pihak HeartBeat lewat sikit update. Jadi untuk makluman kawan2.. in case le ade kawan2 yang kabo deme dah klik dan terus register.. kome jangan riso. Mungkin dalam 2-3 hari lepas tu baru nampak report tu updated .. 

Ini lah hasilnya selepas 1 minggu.. yang ini tidak termasuk lagi 2 orang yg register.. so campur sendiri lah yer.. not bad jugak kan… so apa lagi… jom la sama2 berHeartBeat… boleh refer sini kaedah2 untuk mendaftar >>

Jom KUmpul duit tabung dengan HeartBeat …

p/s

1. Ibu dah terima hadiah dari Ekin.. tapi kan bateri kamera dah kong.. tak dapat nak snap gambor..

2. Masih ade hadiah GA yang menang bulan Dec 2010 & bulan2 yang lebih awal, ibu belum terima.. hmmm

3. dan masih ade GA/contest yang dah lama duedate (terutama yang dah due lebih dari 1 bulan).. tapi naper Penganjur tak mau nak keluorkan keputusan.. one fine day, tengok la esok lusa.. ibu rasa nak berleter pasal hal ni pulak… agak2 wajar ke tak kalo ibu ‘berleter’ & letak backlink penganjur.. atau tulis secara general jer.. Ibu kan ade gak tinggalkan pesan kat blog penganjur & bertanya bila nak keluorkan result.. 
p/s lagi,
update tentang Qistina Balqis Maisarah.. mamanya panggil dia Balqis.. jadi kita semua pun panggil Balqis lah yer..
salam kasih sayang untuk semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: