>Prestasi kakyong[dot]com© selepas 8 bulan berdomain..

Januari 21, 2011 at 9:39 pm | Dikirim dalam blogger friends, statistik | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

20 Jan 2011 semalam, genap 8 bulan berdomain… lagi 4 bulan jer lagi sebelum renew domain.. harap2 sempat la kumpul sedikit modal untuk menten domain ni…
Ranking sudah UP ke 300,000 .. tercapai seperti yang dicita-citakan dalam report  Prestasi kakyong[dot]com @ 7 bulan… suka suka suka…
UV (unique visitors) untuk sebulan ini adalah sedikit kurang berbanding tempoh sebulan yang lalu..   http://www.emocutez.com

Memang merudum abis…

Dan ini pulak yang rajin skodeng sini… pada yang link blog takde tu usah sedih2.. sebab kadang2 kome datang sini melalui shoutbox @ lain2 kaedah BW yang google analytic tak leh nak detect… 
Solution nya :

  • kena rajin ping blog
  • kena rajin BW
  • kena rajin tulis n3 yang best2.. yang ade nilai perkongsian bersama… erkkk ni yang susah ni…. 
  • kena rajin bermain dengan SEO…. yang ni malas sikit.. lagipun blogspot ni memang kurang mesra SEO la.. lain la platform WP.. (ade ke orang nak taja ibu guna hosting & leh guna platform WP… ).. lagi satu tak suka la nak catch @ buat n3 berkaitan artis kahwin or dunia hiburan… sebab ramai la yang ibu perasan, masa AJL punya lah ramai yg buat n3 tentang AJL.. maher zain la, Ayu Raudah kahwin ( hari ni punya…) 

Sekian n3 rekod bulanan… selepas ni memang harus gigih la.. walaupun sebenarnya dah tak berapa nak gigih pun…

Jangan lupa klik ni ya… jasamu ku kenang...

update sikit lagi >> rentetan dari n3 INI.. blog ini telah berjaya diringan kan.. sebab tu kalo kome perasan ade 1 n3 jer tiap page ye… kalo letak 2 n3.. blog ni berat .. sebab n3 banyok gambor..

takat bawah 200kb jer mampu.. nak jadikan lebih ringan.. ibu kena buang banner yang dok flashing2 tu… yang tu tak leh la nak buang.. sebab orang bayor kan…

salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: