>Template background dan header untuk blog kehcik

Januari 17, 2011 at 10:41 pm | Dikirim dalam belajar photoshop, design header | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Sebenarnya a bit nervous juga nak buat blog make-over untuk blog kawan-kawan… bukan apa, kita ni amatur dan masih baru dalam bidang ni. Riso pulak kalo expectation tu tinggi..
Ibu ni kan sebenarnya cuba untuk mencipta design template yang simple dan kemas… tak de kerawang-kerawang.. atau bunga yang melingkar-lingkar.. memang leh kejang @ jammed kepala otak nak pikir camno nak letak @ susunatur bunga… 

Ni salah satu hasil kerja.. simple ajer untuk blog adik bongsu.

Ni baru sikit.. buat background template.. pastu tampal gambor masa dia kecik kat korner template tu.. & buat header. Header pun simple jer..
So, kalian yang join GA 3rd blog besday… percaya ke dengan ibu nak make-over blog kome nih….  huhuuuuhhh… riso kalo expectation terlalu tinggi.. tapi tak per, ibu anggap ianya sebagai cabaran untuk ibu lebih mahir dalam bidang ni…
yang belum join.. mari lah jemput join GA pertama ibu untuk tahun 2011

salam kasih sayang untuk semua,

.
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: