>48888 dah muncul & sudah ada pemenang

Januari 17, 2011 at 8:10 am | Dikirim dalam nombor bertuah | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Nombor bertuah 48888 telah muncul lebih kurang jam 11.14 pagi semalam. Maaf le sebab lambat update, plannya nak update petang semalam.. tapi ibu keletihan. Jarang kali tidur petang tapi semalam terlena pula semasa nenen kan Aliya.

Lewat petang hampir jam 6, anak2 ajak ke taman.. ikut kan hati memang malas, tapi kesian pulak anak2.. maka main2 kat taman dalam 20 minit, pastu gerak g rumah opah.. hampir maghrib baru kembali ke rumah.
Malam pulak.. ibu dah rasa cam letih bebenor.. jam 10++ online kejap tapi tak leh nak bertahan..  ** dalam penat tu tetiba tersilap edit n3 pulak.. terDELETE n3 yang berlog membuang masa… uwwaaaaa… nangis tak berlagu.. dah le tak leh ‘undone’.. jumpa back-up n3 dalam email.. tapi kan komen semua takde lah.. nanti ibu nak jawab komen, memang kena retrieve dari Intensedebate… tu la ken kali jangan buat koje kalo dah letih sangat, hilang fokus jadinya… **  sudahnya terus rebahkan diri http://www.emocutez.com hingga ke subuh..  hehhehe… panjang la explanation.. bukan excuse tau.. ibu ni sebenarnya bukan jenis tidur petang & memang selalu energetik.. tapi ade masanya kalah juga.. kederat tak terlawan dengan segala macam nak buat.
Jadi, ibu umumkan si dia yang berjaya capture no. 48888 ni adalah …
Pemenangnya adalah Cik Puan Aslinda aka kakngah.
Nak ajak minum Sphyru coffee dengan Aliya, payah le pulak kan.. jadi tunggu yer ibu poskan.. jangan lupa beri alamat yer…

dan ade hadiah bonus untuk seorang lagi.. yang juga gigih mengejor nombor 48888..

Buat Aisha.. ibu nak hadiahkan 1 customize signature.. itu pun kalo sudi lah..     sebagai tanda penghargaan. 

p/s

1. hadiah untuk 3 yang bertuah bagi GA teka & menang – minggu ni baru nak pos.. harap maaf dia atas kelewatan

2. hadiah untuk 4 peneka yang terer.. pun belum siap lagi.. harap dapat beri sedikit masa yer untuk siapkan cross-stitch bookmark tu…

3. Anne dan Noor belum lagi claim customize signature

4. Aten – belum claim 1 ruang iklan

5. dah terima hadiah dari Syamila.. tapi masih tak sempat lagi nak buat n3..

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: