>berblog membuang masa !!?

Januari 16, 2011 at 11:02 pm | Dikirim dalam blogging tips | Tinggalkan komen

>




 *** gara2 keletihan , ibu terDELETE n3 ni… huhuuu.. ni jumpa n3 back-up dalam email… *** 
komen2 yang asal nanti ibu cuba retrieve dalam intensedebate.. 






Salam ceria buat semua,




hari sabtu ni rasa malas sangat nak menaip n3.. buleh tak kalo nak upah orang untuk menaip… ekekkekkeke…



Alkesahnya, malam tadi memang tak sempat nak menaip.. Aliya & Anis asyik buat onar jer.. tak perlu lah nak sebut kerenah depa ni, rasanya ibu2 yang ade anak pasti tahu, bila anak mula menukar corak tidur & kurang mendapat layanan… huhuuuu… Smile with tongue out  dah jam 11 malam pun masih merengek nak minum la nak makan la.. pastu nak poo-poo la… pastu nak tengok CD ABC la.. yg adik nak tengok CD alif-ba-ta.. pastu depa berebut nak ON CD sendiri… and the list goes on… pastu bila CD dah ON, bukan depa nak tengok tapi depa dok main gaduh2 pulak, kejap kakak cubit adik, pastu adik balas, sampai la 2-2 melalak.. ikut hati malas nak pujuk.. tapi sebab pk jiran2 sebelah & jam pun dah hampir ke tengah malam.. apa kes pulak rumah no4 ni anak2 asyik melalak di tengahmalam. Confused smile
Berbalik pada tajuk… ade tak pernah kome terpikir setelah sekian lama berblog, pastu kome rasa macam buang masa jer…. pernah tak?
Kenapa ade rasa macam buang masa???!!  Sadish sungguh kalo ade yang kata berblog ni membuang masa… sebab kan :
Agak2 ade ke sebab lain yang kata blog ini membuang masa.. ? 
Selamat berhari minggu dan salam kasih sayang untuk semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: