>Terima kasih Nuffnang… tapi kan bila nak kasi BE kat blog yang ini

Januari 13, 2011 at 8:00 pm | Dikirim dalam nuffnang, statistik | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Blog kakyong[dot]com© on GCL (formerly known as Tanda Kasih – konon2 rebranding la letak nama baru… ekekekkek) dapat BE baru.. Open-mouthed smile
Ibu sebenarnya berharap sangat blog utama ni yang dapat BE maxis tu… huhuuu… (tak sedor diri.. Nuff dah bagi tu terima jer la… ) apa2 pun Terima kasih yer En NUffnang..
Statistik blog kakyong[dot]com© on GCL tu ciput ajer.. last month hanya 353 jer.. 1 minggu tak sampai 100 pun… daily dalam 10-15 UV jer… hahahha.. apa lah yang nak diharap…
sebab hanya n3 GA ajer kan.. jadi ibu pun takde lah expect apa2 @ berusaha nak UP kan trafik.. tak larat la nak kejor trafik untuk 2-3 blog ni.. nak menten blog ini pun dah separuh pengsan rasanya… Confused smile  Tabik spring la dengan blogger terutama blogger mummy yang FTWM & boleh menten trafik lebih 300-500 UV 1 hari… 
tapi saya masih sedih la sebab takde BE baru untuk blog ni… Sad smile harap2 lepas ni Nuffnang beri blog ibu ni BE lagi yer…
Beberapa hari ni ibu nampak iklan colgate dok lepak kat blog ibu ni… ibu nak sangat kalo iklan tu jadi BE…  Smile with tongue out
p/s
1. Ibu ni orang tak berduit.. jadi bila dapat menambahkan income NUFF memang satu bonus.. bior le orang kata dia tak heran pun dengan iklan NUff.. ibu tak kesah, sebab kalo ibu berduit ibu pun tak amik port pasal income iklan ni…
2. ibu teringin sangat nak pergi bercuti.. paling dekat kalo dapat ke Pulau Pangkor pun best.. tak pun ke Teluk Senangin ke… tapi kan.. ntah bila lah… doa2kan lah yer, semoga tercapai impian kecil ibu ni dalam tempoh terdekat ni…
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: