>Terima kasih Adrinis ~ walau tak menang dapat juga hadiah kupon

Januari 13, 2011 at 8:18 am | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Merasa bahagia walaupun ibu tak menang dari Adrinis’s contest tapi masih dapat hadiah kupon.. Tahniah buat Suzi yang mendapat 1st prize.. hadiah yang sangat2 grand (sangat grand la pada ibu yang dah banyak tahun tak bercuti ke mana2 niSmile )

Ibu dapat hadiah kupon dari  GBOB & FxOnline.. keputusan penuh boleh lihat di SINI.

Pihak penganjur tak de pulak kabo berapa nilai @ camner nak redeem kupon ni.. jadi ibu tunggu jer lah  email dari Adrinis. 

p/s
rezeki GA ke4 untuk Jan 2011..

hari ni tenet slow macam siput… sakit jiwa betul bila nak BW… Sad smile

salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: