>Contest Kids & Cartoons – Aliya

Januari 12, 2011 at 4:55 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Ibu join contest Yan pulak.. Winking smile

Caranya mudah ajer.. belek2 dalam folder.. kalo ade jumpa gambor anak2 pakai baju gambor kartun tu.. buleh la tepek dan join contest Yan ni. Jenuh juga mencari.. sebabnya anak2 ni tak banyak baju gambor2 kartun ni.. banyak pun baju gaun bunga2 & t-shirt plain jer..
Baju ni hadiah dari MakNgah Miela masa hari raya AidilFitri tahun lepas… time ni Aliya memang takde mood nak pose.. gambor lain tak jumpa lah pulak
Nama anak : ALiya Nadhirah
umur : 2 tahun 6 bulan
tarikh lahir : 18 Julai 2008
kartun kegemaran : upin & ipin (Aliya sebut ipin ipin Winking smile )
 Buat puan penganjur..
  • banner contest untuk tahun 2011.. sila refer kat pages Banner Contest yer.. Winking smile
  • link untuk penganjur contest pula.. sila scroll hingga ke bawah yer..
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: