>FM dari Hanie & blog make-over

Januari 10, 2011 at 8:03 am | Dikirim dalam belajar photoshop, hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Hadiah trivia dah sampai..

IMG_9945

Terima kasih Hanie.. maaf sebab lambat up kan n3..

Fridge magnet ni harus kena simpan diam2 dulu.. sebabnya riso nanti anak2 ‘pomen’ sesuka hati.. kena lah tunggu depa reti & faham hargai barang2.. Winking smile

ibu sedang meneroka peluang untuk menawar servis blog make-over… takat ni make-over blog sendiri2 jer dulu..

baru reti sikit-sikit design background.. ni antara contohnya.. asas background sama jer.. light purple cuma effect jer berlainan.. satu bubbles, satu lagi ibu tampal wording dan imej.

 
 

Masa buat design, saiz template ni punya lah besor.. sekali bila dah letak kat blog & setting statik.. dia kuor had yang bahagian putih tu jer..

hasilnya boleh lihat di sini & sini

p/s
ade ke yang nak cuba blog make-over kerja tangan ibu ni… ekekke.. Smile with tongue out

salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: