>Contest Candid Itu Cun Laa…!

Januari 10, 2011 at 3:49 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Kakyong di tag oleh MommaMia

Contest due hari ni 10 Januari 2011… cam malas la nak tag sapa2 sebab hari ni dah last day… boleh ke cik puan penganjur?!!  Winking smile  bukan apa, kalo tag pun sempat ke depa nak buat…

Anis suruh senyum tak mau senyum.. Aliya pulak tak sempat nak dok elok2.. sebab ade orang pulak nak bergambor di pelamin comel ni… Gambor ni walau candid tapi tetap CUN sebab baju anak-anak memang dah cun, sesuai dengan mini pelamin ala2 English Winking smile 
Buat puan penganjur..
  • banner contest untuk tahun 2011.. sila refer kat pages Banner Contestyer.. Winking smile
  • link untuk penganjur contest pula.. sila scroll hingga ke bawah yer..

salam kasih sayang buat semua,

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: