>Rezeki dari GA Cuti-cuti sekolah & Teman tapi mesra dari UmmuAbdullahHajar

Januari 9, 2011 at 8:00 pm | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Rezeki ke-2 GA untuk bulan Jan 2011.. actually result nya dah diumumkan pada 6 Januari 2011 (my besday).. bermakna pada hari lahir tu ade 2 sebenarnya hadiah yang ibu dapat… Thumbs up  Laughing out loud  silap ibu la sebab lambat semak result GA.. Rasanya puan penganjur @ Mama Adam takde tinggalkan mesej di blog GA.. kalo ade sure ibu perasan… Winking smile
Result penuh di SINI. Ibu dapat hadiah key-chain dari KelantanThumbs up 

GAcutisekolah-winkeychain

Terima kasih Mama Adam..  Banyak betul hadiah yang Mama Adam sediakan untuk pemenang GA, 20 orang pemenang tau.. tak silap ade 5 jenis hadiah.. Memang murah hati sungguh Mama Adam. Sapa yang nak berkenalan dengan Mama Adam, meh jangan segan silu singgah blog Mama Adam.
Dan satu lagi, rezeki dari Aini @ UmmuAbdullahHajar, yang kini masih belajar di Mesir. Smile 
temantpmesra-aini-2010
Announcement nya boleh baca di SINI.  Terima kasih Aini.. JIka campur yang ini, sudah 3 kali ibu terima buahtangan @ hadiah dari Aini. Walau jauh di negeri anbiya.. tapi ukhwah tetap terjalin.. dan Aini juga pernah beli cloth diapers dari kedai ibu.. Thumbs up
Yang belum kenal Aini @ UmmuAbdullahHajar, meh jengah blog UAH.
p/s
ni kira rezeki ke2 & ke 3 untuk Januari 2011.. Alhamdulillah.
Salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: