>Menang GA dari Syamila Mohd

Januari 7, 2011 at 2:01 pm | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Malam semalam, jengah blog tanda kasih, nampak ade mesej.

GAsyamila

btw, sapa kenal Lela_Farouk ni, sila inform kakyong yer.. sebab dia tak tinggalkan link..

Jadi, dengan semangat berkobar2 terus tekan link tu.. Alhamdulillah, ada rezeki di hari ulangtahun kelahiran ke 39.. plus rezeki anak2 lah kan… keputusan penuh di SINI.

Ibu pilih Gap Pyjamas ni.. untuk Aliya.. Winking smile  comel pulak tengok gambor butterfly tu… alang2 dah dapat hadiah satu, ibu rembat lagi 2 pasang. 1 untuk Anis, design yang sama macam Aliya & 1 lagi untuk Fikri. Bukan apa, nanti kalo hadiah baju tu sampai, mau berebut pulak deme.. jadi ibu beli la sorang satu, kebetulan ade duit sikit.

p/s
1. 1st winning untuk Jan 2011… Open-mouthed smile

2. blog GA ibu dah ade header.. tapi macam besor jer saiz nya.. kalo rajin nanti ibu edit .. kalo malas, bior gitu jer lah..

3. Keputusan Teka & Menang, ibu akan umumkan esok, sabtu 8 Jan 2010. Cabutan bertuah anak2 dah cabut tengahari ni. cuma gambor je belum transfer ke lappy… Maaf di atas kelewatan.

salam kasih sayang untuk semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: