>A year wiser.. still 18 years old with 21 years of experience ;)

Januari 7, 2011 at 8:15 am | Dikirim dalam nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Semalam, 6 Januari 2011, bertambah 1 tahun lagi usia menua… Winking smile  sengaja tak UP n3 besday di blog semalam, sebab macam takde apa nak wish… bukan takde.. wishlist terlampau panjang.. harapan terlampau banyak.. nanti orang kata ibu ni perahsan terlampau pulak..
Sangat terharu dengan ucapan yang diterima dari kawan2 di FB.. terima kasih banyak2.. Terima kasih atas doa-doa kalian. Ibu kumpulkan di n3 ni sebagai tanda ingatan. 

p/s
1. semalam, separuh hari pertama hanya jaga Aliya & Anis.. tapi macam2 hal depa buat.. sampai ibu tak leh nak ngadap blog & siapkan kerja rumah.. huhuuu.. tunjuk perasaan sungguh depa sebab abang takde..
2. tak celebrate, as usual la. Ingat nak buat kek, tepung pulak dah habis.. pesan dengan en ayah, katanya tunggu la hari sabtu… huhuuu… Sad smile
3. Plan nak buat simple GA.. hadiah watermark & signature & header… ade ke orang nak..?? tapi singkat jer la… untuk tempoh 1 minggu jer… 
4. Akan umumkan pemenang Teka & Menang samada hari jumaat @ sabtu… harap bersabar yer.. 
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: