>Dah jadi ME.. nak BE baru lagi

Januari 1, 2011 at 6:04 pm | Dikirim dalam nuffnang, statistik | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Bulan Dec 2011 lepas lupa nak buat n3 yang ade dapat BE baru selepas BE Olay.. btw, BE yang baru ni pun dah tukor jadi ME.. earning tak le banyak mana.. tak capai minimum amaun untuk cash-out pun..  harap2nya dapat cash out pada hujung bulan Jan 2011 ni.
nuff-1jan2011
En NUffnang, lepas ni sudi2lah lagi beri saya BE baru yer.. Winking smile 
lately ni sudah agak kurang gigih BW.. maka trafik blog juga merudum.. tak dapek nak menten 1,500 UV seminggu dah. Smile with tongue out
trend13-19dec2010

Minggu ke3 Dec 2010 = 1,187 …. semakin menurun, berbanding Minggu pertama dan ke2 Dec 2010Sad smile

 

trend20-26dec2010

MInggu ke4 Dec 2010 = 1,071.. Thumbs down   tak bagus kan…

Justify kan.. bila jarang BW = low trafik. huhuuu..

Untuk tempoh terdekat ni memang tak dapat nak berlama2 mengadap blog & aktiviti BW.. cuma ibu cuba sebaiknya untuk BW ke blog kawan2 yang tinggalkan komen. Jadi, tak de sebab pun ibu nak rasa susah hati bila trafik merudum.. sebab memang takdan nak ‘berlari’ seperti selalu. Apa2 pun sangat berterima kasih pada NUffnang yang telah memberi BE dan kawan2 yang setia menziarahi blog kecil ni…
p/s
sangat jeles dengan prestasi Mama Zharfan.. ibu ni ntah bila tahun leh capai camtu…
salam kasih sayang buat semua,

.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: