>GA Teka & Menang Ibu3A

Disember 31, 2010 at 11:55 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>

Salam ceria & salam bahagia,

Seperti yang dimaklumkan dalam n3 yang lepas. Mulai hari ni, 22 Nov 2010, ibu kick-off GA Teka & Menang.

GA ini adalah sempena 6 bulan ibu berdomain http://www.kakyong.com.

Kaedah nya senang jer… teka berapa nilai duit syiling yang ade dalam gambor ni..

Dalam gambor ni ade syiling 50sen, 20sen, 10 sen, 5sen dan 1 sen. Yang baris depan tu syiling 5 sen dan 1 sen. Hint : lebih dari RM50 dan kurang daripada RM100.
Pemenang : adalah mereka yang berjaya meneka nilai yang hampir @ tepat.
Kenapa ‘mereka’? Open-mouthed smile Sebab hadiah disediakan untuk 5 pemenang. JIka mendapat sambutan, Insya Allah, akan ditambah. Tapi hadiahnya bukan lah nilai ratus2-riban2 yer… sekadar seiklasnya dari ibu.. Red roseRed rose

Kaedah @ syarat2nya :

1. mesti ade blog, terpulang nak follow blog kakyong[dot]com 

2. Tajuk n3 “GA Teka & Menang Ibu3A”, tajuk lain tidak diterima ya. Winking smile

3. Letak banner dalam n3 dan backlink ke n3 GA Teka & Menang Ibu3A dan nyatakan jawapan anda dalam n3. Anda diberi peluang meneka sebanyak 2 kali, jadi dalam jawapan tu nyatakan 2-2 tekaan anda.
4. Letakkan banner beserta backlink di sidebar.
5. Listkan http://www.kakyong.com dalam bloglist anda.
6. Tinggalkan link di kotak komen dengan menyatakan url n3 & email anda. Yang bermasalah untuk tinggalkan link di kotak komen, sila emailkan penyertaan ke kakyong72@gmail.com dengan tajuk email  “GA Teka & Menang Ibu3A”.

7. Tambahan (update 23 Nov 2010) : Cabutan berTUAH akan dibuat untuk 2 orang peserta berTUAH… 

Senang ajer kan.. jadi selamat meneka lah yer. Winking smile Thumbs up

Perhatian untuk perserta :
Sila pastikan syarat no 4 & 5 dipatuhi.. jika tidak anda terlepas peluang untuk cabutan berTUAH.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: