>Hadiah ginger & blackcurrant drinks

Disember 30, 2010 at 9:32 am | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Hadiah dari Ekin dah sampai dah beberapa hari lepas.

IMG_9802

IMG_9803

Terima kasih Ekin.

IMG_9819

Dah minum dah yang blackcurrant tu.. anak2 yang habiskan… sedap… memang licin anak2 kerjakan, ibu dapat le rasa seteguk.. Winking smile

Minuman halia tu belum minum lagi, tapi hari ni ibu akan habiskan.. sebab ibu memang suka minuman halia.. banyak angin leh keluor.  Smile with tongue out
p/s
beberapa hari ni hari lembap jer… mendung.. hujan renyai-renyai… kain baju pun banyak tak kering… nak meng’iron’ memang la teramat malas…. Smile with tongue out  Pagi2 ni pun hujan renyai-renyai.. & langit pun mendung jer.. huhuu, ibu siap bersweater pepagi ni… sejuk weiii… nak sentuh air pun segan..
masa sekolah rendah dulu, dok Ganu.. bila musim tengkujuh jer.. sure la kena tolong mak iron baju… bertimbun2.. lebih2 lagi lampin adik-adik… la ni dah tua2 ni, malas pulak nak menggosok…
salam kasih sayang untuk semua,
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: