>Contest si manja ku riang

Disember 30, 2010 at 9:16 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Kali ni nak join contest si manjaku riang anjuran blog contest adYna @ Ibu Aqimi. Hadiah untuk contest ni disediakan untuk 3 pemenang. Jika terpilih sebagai salah seorang, memang best.. semua pun akan rasa best bila dapat menang sesuatu kan. Smile with tongue out

Sila klik banner gambor si cilik Ahmad Adib Hakimi ni jika nak join.

NI foto yang nak dikongsikan.. kalo tak menang contest pun, tak kesah.. as long nak tunjuk gambor.. Aliya ni memang periang orangnya. Dia lah yang selalu memeriahkan rumah ni.. dia la yang suka ulang2 (imitate) cakap ibu… kalo ibu marah, lagi dia suka menyakat.. dia suka gelak ngilai2 tak hengat…

IMG_9717

Masa snap gambor ni Aliya memang sedang berlari nak menerpa ibu.. nak tengok foto2 kat kamera yang baru disnap masa dia pose kat pelamin comel ni..

nama anak : Aliya Nadhirah binti Sharul Ainal
terikh lahir : 18 Julai 2010
nama Ibu : Kakyong HY
Buat puan penganjur..
  • banner contest yang berakhir/due pada tahun 2011.. sila refer kat pages Banner Contest yer.. Winking smile
  • link untuk penganjur contest pula.. sila scroll hingga ke bawah yer..

salam kasih sayang buat semua,
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: