>Mini Pelamin comel ala English

Disember 27, 2010 at 5:38 pm | Dikirim dalam nota ibu, review suka-suka | 1 Komen

>Salam bahagia,

IMG_9673

Pelamin ni 2 in 1.. memula guna untuk majlis berendoi.. 2nd untuk majlis bertunang.

IMG_9683

Bahagian atasnya… lampu berjuntai2 tu boleh ajer di alih2 kan.. lepas habis majlis berendoi.. lampu itu dialihkan ke tengah.. 

IMG_9755
IMG_9716

tumpang interprem : kanak2 riang di pelamin comel…

IMG_9754

3 lampu comel melatari pelamin, menampakkan ciri-ciri English.. cuma bunga ros yang melilit di tiang putih jika diganti dengan ros warna merah @ pink, pasti lagi terserlah pelamin ni…

IMG_9732

Mungkin bunga ros putih digunakan supaya pengantin tidak ‘tenggelam’ bila dah dok bersimbuh di situ.. tapi kan kalo jambungan bunga tu guna bunga ros pink @ merah.. sure lagi nampak English kan… wonder je kenapa pilih bunga lily… en ayah kata warna daun tu gelap sangat.. kalo guna daun yang warna lebih muda, mungkin lebih terserlah kot… hehee.. apa2 jer lah… tapi pelamin ni memang comel…
overall.. ibu rasa pelamin mini ni sedikit serabut… hahhaha… suka2 jer nak komen kan…
IMG_9744
lastly, bunga tangan ros pink…
pelamin sakina nikah

yang ini ambil dari blog what a lovely wedding… cantik kan, simple & tak serabut..

pelamin-english

yang ini pun ibu google.. simple dan tak serabut… I likee… sumber dari redgincu

p/s

tetiba jer tersuka dengan dekorasi english ni… huwahaaa… Smile with tongue out  dah le tak koje.. tak de income.. berangan macam2 pulak.. tapi tak salah kan berangan perkara @ hal yang cantik2 ni…

salam kasih sayang buat semua,

Advertisements

1 Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] hasil, […]


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: