>Prestasi kakyong[dot]com @ 7 bulan

Disember 22, 2010 at 5:35 pm | Dikirim dalam blogger friends, statistik | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria,

Rasa macam baru jer lagi berdomain… rupanya dah 7 bulan, kejap bebenor masa berlalu.

Ranking blog (Alexa) dah sampai ke tahap 400,000++, bulan lepas (masa 6 bulan)  500,000. masuk 8 bulan nanti boleh kah sampai tahap 300,000 ..?!  Winking smile 

alexa21122010

macam susah jer… sebab kemungkinan besar dah tak aktif sangat berblog kot… Smile with tongue out

selingan… selingan… ni kiranya kali ke2 Eyriqazz berkunjung ke blog kecik ibu ni… see, buktinya…

eyriqazz-visit-21122010

satu lagi kan.. nama ibu muncul dalam n3 Eyriqazz.. hehehhe… dapat le menumpang glam Eyriqazz jap… Semalam Eyriqazz review pasal Mee Rebus Ramli… len kali ibu plak akan buat review yer.. Insya Allah, ibu akan cover cawangan utama di Jalan Kuala Kangsar & cawangan di Taman Perpaduan/Bercham Raya. Winking smile Harap2 ade la rezeki lebih, buleh la ajak en ayah makan kat Mee Rebus Ramli.. walau tak makan sangat , buleh la singgah2 snap foto… Winking smile
jom tengok balik UV sepanjang sebulan ni… data dari Google Analytic ya..

GA20nov-20dec2010

Sebulan lepas UV (Visits) = 5,112. So ade penambahan 800+ untuk tempoh sebulan ni… Thumbs up

Page view bulan lepas = 8,404…. ade penambahan hampir 2,000+ Thumbs up
Pages per visit bulan lepas = 1.64… yang baru ni 1.78… meningkat juga… Thumbs up

Bounce rate bulan lepas = 69.87%… ade pengurangan sebanyak 1.7%… sikit jer… Winking smile Thumbs up

Avg time on site bulan lepas = 00:3:55  … yang ni berkurang… Thumbs down

Referral ni walau pun tak tepat.. namun masih berguna.. ibu cakap tak tepat sebab ade yang masuk melalui twitter, gengblogger, FB.. sebab lately ni ibu acap kali juga ping blog… takdan nak BW kan… Confused smile

ini data dari google analytic

referral20nov-20dec2010

Link kalian ada tak dalam senarai ni…?  ibu rasa macam ade link yang ibu tak pernah jengah ni… harus dijengah… huhuuu…

INi data dari stats-blogger.

referral20nov-20dec2010-bloggerstats

Terima kasih ya buat semua… 2-3 minggu ni ibu memang kurang BW… maaf lah yer.. bukan disengajakan… n3 pun ibu dah kurang ke 2 n3 jer.. tapi kalo ade mood & ade yang harus diselitkan antara n3 autopublish, maka ibu UPkan juga.
Sekian, n3 rekod statistik bulanan… entry2 bulan yang sebelumnya boleh refer di Statistik.

salam kasih sayang,

.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: