>Surprise gift & baucer KFC

Disember 21, 2010 at 8:58 pm | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway, keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria dan salam bahagia,

Surpise gift dari blog itu ini sana sini

Hari Isnin dapat komen dari Noor, di blog Tanda Kasih (blog tempat ibu join GA). Perasaan??!! Suka lah sangat… hepi weeiihhh…

surprise-noor-20dec2010

Tak bertuah untuk menang GA tu… tapi dapat hadiah saguhati… terima kasih Noor.

result nya ada di sini Thumbs up Open-mouthed smile

suprise-noor-21dec2010

suzi @ mama zharfan pun dapat… Thumbs up tahniah

1st time dapat Baucer KFC

IMG_9577

Dapat kiriman pos ekspress semalam… en ayah yang buka.. tengok dapat baucer  KFC RM20. Boleh redeem samada kat restoren KFC @ Pizza Hut @ RasaMas…
Nama KFC baucer tapi leh claim kat semua restoren milik KFC Holdings… Winking smile  ada pernah orang tanya soklan ni.. KFC ni merujuk kepada KFC Holdings, bukan nya restoren KFC semata.
Expired on 31 Dec 2010… hari tu dah makan pizza.. so Fikri request nak ayam KFC.. so tengok la mood en ayah, bila nak pegi redeem… At last ade gak Tuah nak makan ayam KFC… huhuuhhh, bukan la desperate sangat kalo setahun tak makan KFC pun.. dah dapat free, why not gunakannya.
nokiamy-tweet
Owhh, ibu dapat ni sebab berjaya jawab GA NokiaMy via twitter… ingatkan main2 jer.. tak sangka pulak betul2 ade hadiah. Terima kasih NokiaMy.
Yang ada akaun twitter tu, meh la add ibu ya… id : kakyong72.
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: