>siapa yang berjaya capture 46666?

Disember 21, 2010 at 2:22 pm | Dikirim dalam nombor bertuah | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Pepagi tadi  sesudah subuh tak sempat2 dah, teruja nak buka lappy.. nak tau sape yang berjaya capture nombor tu.. sebabnya malam tadi ibu tidur awal.. jam 10 malam lebih ibu dah baring2 sambil paksa anak2 tidur.. cehhh, kekononnya nak baring jap jer.. sudahnya ibu rasa malas pulak nak online… jadi layan tidur sampai jam 5 lebih.. pukul 4 pagi tu dah terjaga masa en ayah nak kuor pegi niaga.
Sebaik dibuka email… non-ado…. takde pun email yang related dengan 46666 ni… huhuuu, betul ke takde yang capture ni…  Confused smile Nyah-Nyah  tengok kat spam folder pun takdo… ehhh, ade masalah ke dengan gmail ni…
So buat la n3  pasal bubur asyura & 4 hero MakTeh Ani… dalam 11++ am tadi, dapat komen dari Miza Yusuf yang dia berjaya capture no tu… ooohhh, ado ruponyo… 
miza46666

Ni dia printscreen nya.. pada masa yang sama tu ade 2 orang yang online… siapa kah seorang lagi tu…. cepat mengaku….!!!! Smile with tongue out

Ibu tunggu sampai jam 8 malam ni, jika tiada yang email untuk maka hadiah 2 sachet susu kambing higoat adalah milik Miza Yusof.
Update jam 9.10 malam
~ tiada email baru yang diterima @ tiada yang respond..bermakna hadiah ni MIZA yang punya..
Miza ~ sila emailkan alamat yer… 


p/s
pas ni no 48888 pulak yer… Winking smile  

salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: