>Year-end-sales @ Soffya Eshope

Disember 20, 2010 at 4:56 pm | Dikirim dalam promo ruang iklan | Tinggalkan komen

>Salam ceria buat semua,

Moh kome kita jenguk tudung/shawl/pashmina/inner di Soffya Eshope.

Kenapa Soffya Eshope???

Mengapa anda harus berbelanja dengan SOFFYA ESHOPE?

1. kami menawarkan tudung/selendang yang cantik-cantik dengan harga yang lebih rendah.2. jika anda membeli 5 item ke atas anda mendapatkan selendang percuma.

3. follower, berhak mendapat diskaun 10% untuk pembelian bernilai RM30 ke atas(tertakluk kepada terma dan syarat)

4. repeat customer/pelanggan setia akan mendapat diskaun/freegift berupa shawl/clip untuk pembelian seterusnya (tertakluk kepada terma dan syarat)

Jadi, mengapa berbelanja lebih? membelilah dengan Soffya Eshope🙂

banner-kedai-pia

Shawl rainbow (kiri) dan shawl chiffon (kanan) ni rege RM8 jer… nak tengok design/kaler yang lain.. boleh tengok sini >> UPDATE! Shawl Rainbow & Shawl Chiffon Abstrak
Tudung yang macam ni dipanggil Pashmina… (baru tahu yang tudung berambu2 ni dipanggil Pashmina.. nampak sangat le ibu ni tak amik tahu sangat pasal jenis2 tudung ni… almaklum le ade tudung bawal & tudung jenis sarung jer…  Smile with tongue out )

Tudung pashmina ni ade potongan 1/2 harga tau.. sila jengah sini ya.. >>> Year End Sale (Y.E.S) III : SHAWL & PASHMINA pelbagai jenis

Jika anda peminat shawl & pashmina.. dijemput bertandang ke Soffya Eshoppe dan jengah le link2 yang ibu dah nyatakan tu..

Ni pesanan dari tuan punya Soffya Eshoppe, soffya cik bulan

rugi kalau tak beli!! dan pia dah update shipping cost. kalau beli RM80 ke atas, automatik FREE POSTAGE tau!
Apa lagi.. jom pakat2 dengan kawan2.. buleh beli banyak & berjimat… 
Salam kasih sayang buat semua…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: