>Si Peramah Sept 2010

Disember 20, 2010 at 8:07 am | Dikirim dalam blogger friends, cross-stitch, statistik | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Amik masa sungguh nak umumkan siapakah si Peramah Sept 2010. Smile with tongue out  October 2010 belum habis kira lagi… Winking smile
Tanpa berlengah mari ler tengok…
siperamah-sept2010

Hadiahnya :

IMG_9563

Pada yang lain.. terima kasih kerana sudi beramah-mesra di blog Ibu… Winking smile  Kalian memang rawkkk… Thumbs up Red rose Red rose

Open-mouthed smile Ibu memang takde buat contest ke apa untuk pengomen tegar ni… tapi setiap bulan memang ibu akan kira & akan beri sedikit penghargaan kecil-kecilan. Cuma ianya tidak le on-time.. terpaksa back-dated…
Yang baru singgah sini, jemputlah tinggalkan link di kotak komen.. atau pun di SINI.
p/s :
ade n3 promosi yang tak buat lagi ni… huhuuu.. tengah gigih menjahit cross-stitch ni…
jangan lupa hit no 46666.. kali ni ibu pilih 1 orang jer yer… Winking smile
salam kasih sayang buat semua,
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: