>Tuah jangan ditolak… dari Ekin & Mahya

Disember 18, 2010 at 8:03 am | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

TUAH 1 :

Jalan2 bw ke blog Ekinashikin pada 16 Dec 2010… ade offer untuk hadiah free.. apa lagi, dengan muka tak malu, cepat2 bagi nama… ekekekek… Open-mouthed smile actually ade 3 orang  jer yang bagi nama..
Ibu perasan jarang n3 nya berkomen… mungkin ramai yang jenis datang touch n go jer kot… hohooo (jangan marah Ekin… ni tanggapan kosong ibu semata-mata..) tapi kan. kalo Ekin tukor backbround untuk n3 tu jadi warna pastel @ putih, dan besarkan sikit font.. mesti ade yang singgah baca dan tinggalkan komen. Cadangan jer yer… jangan kecik ati…
btw, hadiahnya adalah 1 sachet minuman halia (ibu suka halia.. boleh buang angin.. ) dan 1 sachet minuman blackcurrant. Open-mouthed smile Thumbs up  Ekin, hadiah ni tak poyo okay, asalkan ikhlas diberi.. sure ade yang sudi menerima..
dan bagi ibu yang belum pernah menang (TUAh actually, kalo menang tu masuk contest… Smile with tongue out ..) hadiah kecil camno pun yang ibu dapat, tapi perasaan bila dapat tu… kembang hati berbunga2 tau… Red heartRed roseRed rose
TUAH 2 :
Ibu dapat hadiah saguhati untuk GA Mom’s Birthday. Terima kasih Mahya kerana hadiahnya saguhati untuk semua peserta yang lain… Ibu tertanya2 jugak ni apakah hadiahnya…. Winking smile  surprise sungguh ni sebab puan penganjur tak bagi apa2 hint.. Apa2 pun.., terima kasih…
p/s :
ini tuah pertama & kedua untuk bulan DEC 2010.. dah 1/2 bulan berlalu baru ade berita gembira… Winking smile Thumbs up
ade banyak GA yang nak join… tapi tak sempat nak buat n3… macam nak upah orang tolong buat n3 jer… ekekekkekekekkk
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: