>Jawapan & Pemenang >> Jom teka : budak ber3 ni sedang buat apa?

Disember 17, 2010 at 9:38 pm | Dikirim dalam jom teka-teka, nota ibu | Tinggalkan komen

>

Salam ceria,
Ini adalah gambor asal.. yang dalam n3 semalam tu adalah gambo yang sudah di edit. Devil  (gelak jahat)
3budak-playing-10dec2010

Boleh nampak tak budak ber3 ni tengah buat?   Winking smile

Ya, mereka sedang berebut2 nak turun gelongsor, sebelum tu depa ber3 dah berebut2 memanjat tangga gelongsor. Eh, fikri tu actually masih dok panjat tangga gelongsor… Open-mouthed smile
Ibu nak ucapkan terima kasih sebab ramai yang sudi meneka.. suka2 jer kan.. disamping itu ibu dapat le menjengah blog kalian… Winking smile
jadi yang berjaya meneka dengan jayanya… @ jawapan yang ibu terima adalah :
teka-puannina
teka-chekna
Tahniah buat PuanNina & Chekna

Pandai la meneka.. yang lain2 pun terima kasih yer.. kerana gigih meneka…
PuanNina ni ibu baru jer kenal, so amik masa sikit lah untuk buat review.. sebab kena la ibu terjah berkali2 ke blog PuanNina sebelum boleh buat review.
Chekna, Insya Allah.. sebaik selesai review blog Syamila, ibu proceed dengan Chekna.
Btw, cara ibu review blog kawan2 ibu mungkin tak sama lah macam setengah blogger yang citer pasal rank, follower & komen tentang template @ widget blog. lagipun template @ widget ni hak/pilihan peribadi kan.. Smile with tongue out   Ibu lebih suka memilih pendekatan untuk berkenalan secara dekat supaya kita sama2 dapat saling berkenalan dan merapatkan ukhuwah…
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: