>JOM BACA NOVEL NB KARA!

Disember 15, 2010 at 1:41 pm | Dikirim dalam blog review | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Anda peminat NOVEL?! tak sempat nak ke kedai untuk beli buku…!?  Jom baca novel online… takkan terkaciwa punya sebab ini semua adalah hasil @ buahtangan penulis yang mantap. Thumbs up

Sekarang ni sedang ON novel  … dan Cinta pun tersenyum…   Red heart  Red rose Open-mouthed smile

cover novel ni sangat cantik.. very the English… Thumbs up

Novel ni boleh dibeli di pasaran dengan HARGA RM23.90 SEM/26.90 SABAH/SARAWAK

Selain itu, novel-novel ini juga ADA..

Selain paparan novel bab demi bab, ade juga tips penulisan di sertakan.. so sila jengah yer…

Jangan lupa terjah JOM BACA NOVEL NB KARA!

cuma 1 jer cadangan ibu pada admin NB untuk blog novel ni, iaitu supaya dibuat label untuk setiap entri, contohnya paparan novel ikut bab dilabelkan dengan nama novel, dan untuk tips labelkan sebagai tips penulisan. Jadi mudah untuk search/pencarian.

nota:

Ibu war-war kan ni, sebab ibu pun tak dapat nak spend untuk beli buku.. sukahati sungguh bila NB publish novel online.. walaupun baca sikit-sikit 2,3 hari sekali, better daripada tak dapat langsung, kan.. Thumbs up 
salam kasih sayang buat semua,

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: