>’Malaysian Mom Bloggers’

Disember 12, 2010 at 10:22 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

apa khabar? gamaknya hari minggu ni macam biasa mesti lah ramai yang bawa keluarga jalan-jalan.. minggu ni kami tak ke mana-mana.. dok rumah jer..
dan hari ni rasa sangat malas nak UP kan apa2 n3… tapi tu la, bila tak de n3 baru, tak ramai plak yang datang jengah… huhuuu… Smile with tongue out 
btw, hari ni nak tolong makcik SitiSifir10 @ PIja promosikan FB fan pages Malaysian Mom Bloggers.. Ibu-ibu adalah sangat2 dialu-alukan untuk turut serta memeriahkan fan pages ni… tak rugi kome… leh berkumpul dan saling kena-mengenal.
Tak susah pun untuk sertainya.. pada kome yang ada akaun FB tu, sila lah klik sini ya… pastu klik “LIKE” …
Kenapa fan pages Malaysian Mom Bloggers..?? Ni kena tanya dengan makcik Pija. Meh la jengah kat link SINI.. ade mesej yang ingin disampaikan oleh makcik Pija.
Btw, ibu suka lah dengan tema “ MOM blog with LOVE
N3 ini adalah untuk menyokong usaha makcik SitiSifir10 @ Pija.. dan nak kabo serta heboh2 kan kat semua orang, makcik Pija ade buat giveaway untuk mereka yang rajin nak tolong heboh2 pasal Malaysian Mom Bloggers ni.
Makcik Pija ada sediakan hadiah yang best2 belaka.. klik SINI untuk join, due nya lambat lagi, 31 Januari 2010  2011.
p/s :
Semalam seharian hari mendung jer.. kain baju banyak tak kering… hari ni, gigih dari pagi menjemur.. habis pagar semua jadi penyidai.. tadi dah angkat yang jemur pagi, petang ni jemur yang 2nd round.. adoii la., banyak le pulak kain baju nak kena lipat ni.. Sarcastic smile
salam kasih sayang buat semua,
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: