>HAVE FUN FIRST GIVEAWAY

Disember 11, 2010 at 3:37 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria dan salam bahagia,

Masa jalan2 bw, terjumpa blog Nai… Salam perkenalan NAI.. tak ingat la melompat dari blog saper.. nampak GA ni… memandangkan ada foto terbaru yang ibu rasa sesuai untuk ditayangkan, maka ibu join lah. Tak menang pun tak per, sekadar untuk berkongsi kegembiraan seorang ibu melihat anak-anak gembira bermain. Red heartRed roseRed rose

klik banner untuk join yer…
Penganjur kata:
“Buat satu entry mengenai contest ini beserta satu keping gambar bayi/kanak-kanak tersebut sedang bermain serta tuliskan sedikit penerangan mengenai gambar tersebut.”

IMG_9369

Jadi inilah baby ibu… Aliya Nadhirah yang sedang syiok main slide/gelongsor… dulu takut nak main.. sekarang ni dah expert dah.. panjat tangga slide pun sendiri.. dah tak bagi ibu tolong angkatkan. Aliya sekarang sudah 2 tahun 4++ bulan, lahir pada 18 Julai 2008.
Contest @ GA (contest ke GA ni… Sarcastic smile) due pada 6 Januari 2010 (besday ibu ni… ade ke yang sudi nak bagi  Gift with a bow  Birthday cake )

dan yang ni gambar selingan jer.. ni lah kerja ibu, boleh kata hampir setiap petang kecuali jika hari hujan.. jadi ‘jaga’ cum photographer sambil tengok anak2 main di padang permainan berhampiran rumah..

seronok-main-10dec2010

seronok tengok anak2 main.. berlari2, panjat, gelongsor turun dengan macam2 gaya…  pastu lari lagi, panjat lagi, gelongsor lagi.. ulang-ulang tanpa rasa jemu… pastu lari pulak main itik & rabbit enjut-enjut tu… lari lagi main jongkang-jongket…  heheh… nanti la sambung lain citer main kat taman ni… budak perempuan baju pink seluor belang hijo tu kawan baru anak-anak.. deme ni memang senang berkawan, lebih lagi kalo kawan baru tu pun sama satu kepala…
nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…

salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: