>SUKA-SUKA MAIN AIR giveaway by erin

Disember 10, 2010 at 1:23 pm | Dikirim dalam Aliya, giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria,

nampak contest ni masa jalan2 ke blog Crazy about contest.. macam menarik jer kan.. sebab anak2 ibu pun memang suka main air… kalo buleh hari2 nak berendam dalam pool.

nak join? klik sini ya.. Thumbs up

Oleh kerana due date adalah pada 12 Dec 2010.. maka ibu pun haruslah segera buat entry kan….

so.. ini lah aksi DA VAAssss Aliya.. 

IMG_7107

Nama Aliya Nadhirah
umur pada 18 Dec 2010 : 2 tahun 5 bulan
Kali ni ALiya jer lah yang join.. untuk kakak Anis ibu tak jumpa la foto yang berkenan di hati ibu… Open-mouthed smile  gambar Aliya ni pun dah lama snap…

nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…
salam kasih sayang buat semua,
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: