>Kami on red-carpet

Disember 10, 2010 at 8:16 am | Dikirim dalam xtvt keluarga | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria,

Betul tak tipu ni… kami anak-beranak ON Red-carpet…. majlis anugerah makan2 dan melihat pengantin, berlangsung di Dewan Merdeka Lenggong pada 28 Nov 2010 yang lalu. N3 ni tak banyak tulisan.. gambor jer lebih..

IMG_9167

Makanan memang sedap2 belaka… ada ayam goreng & air asam cicah untuk ayam, dalca yang sangat kaw.., jelatah nenas/timun, daging macam masak kuzi dan acar buah yang sedap sekali (tak nampak dalam gambor).

IMG_9175

2 pasangan pengantin yang comel jelita hensem dabom… Thumbs upRed heart

IMG_9182

Riri dan Alan dengan suit kuning menyala…
IMG_9184
shahirah & syam .. yang ni merah menyala lawan dengan kelabu silver
Selamat pengantin baru buat kedua-dua Puteri, semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat.
IMG_9216
PakChu.. orang kuat yang tak boleh MISS dalam segala majlis yang melibatkan keluarga besar en ayah… yang iras2 Ajai tu, sepupu en ayah, Megat Duan.. satu2 nya abang lelaki 2-2 pengantin.. Dia ni pun wajib ada sebab dia ni memang riuh dan boleh buat majlis gamat…
IMG_9227
pelamin juga sangat vogue… la ni trend guna kerusi tinggi.. fikri cakap ‘kerusi gergasi’ … Winking smile
IMG_9234
pengapit pengantin pun buleh tahan vogue… berseri2 la makcik kachik fikri ni…
IMG_9219
Opah santan pun kan main busy tak menang tangan… tudung kuning tu wife Megat Duan, terer masak ni… yang tudung coklat bling2 tu, Wak Nah tokey catering…
lastly,
IMG_9240
kami on red-carpet… tak tipu kan… Winking smile Open-mouthed smile 
ibu dah makin gumuk la… huhuuu…
p/s
yang tak bestnya buat majlis di dewan ni… tak leh nak dok rehat2 lelama & kemudahan toilet sangat lah tidak mesra pengguna… tak jadi nak terkucil, last2 singgah di R&R tasik Raban.
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: