>DiariNiaga.com : Siapa Mahu Domain PERCUMA?

Disember 10, 2010 at 8:56 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

Lama tak jengah DiariNIaga.com… rupanya ade pertandingan mencipta tagline… huhuu… bab2 ni yang lomah banyak sikit ni. Tagline blog kakyong[dot]com ni pun dapat hasil dari contest
Pertandingan ni anjuran DiariNiaga.com dan Kaizen Shinobi. hadiahnya sangat menarik.. seperti yang dinyatakan dalam tajuk n3 dan juga banner kat bawah ni.

Hadiah Domain bukan takat utk 1 tahun tau… tapi 2 tahun… sapa nak bagi…. hadiah ni memang best la… Red roseThumbs upStar
Kalau tak dapat menang domain, leh masuk cabutan bertuah.. yang penting ade akaun FB… Hadiah untuk cabutan bertuah juga sangat sweet.. kalo yang bertudung mungkin perlu pakai dengan inner yang sesuai.. Hadiah untuk lucky draw dibawakan oleh Bifa’s Collezion.. nak tengok hadiah dress tu klik sini ya..
Lastly, setelah berfikir bagai nak pecah tempurung kelapa kepala, maka tagline yang ibu cadangkan adalah :

Red rose

Red rose

Star

Red rose

Sleeping half-moon

Sun

atau

Bersama Nis meneroka rahsia dunia online

erkkk puan penganjur tak kabo dalam bahasa melayu @ london.. erkk, buleh ke dua-dua .. hanya alihbahasa jer…

kenapa tercetusnya tagline ni



di DiariNiaga.com anda boleh mendapat pelbagai maklumat berguna & bermanafaat yang berkaitan dengan dunia online.. kerana dunia online ni luas, bukan sekadar blog, tetapi juga pengurusan blog (samada blog free @ domain @ domain berhosting), tips berkaitan perniagaan internet, dan segala macam lah.. kalo nak tahu, kena jelajah blog DiariNiaga.com.. Nis akan bersedia untuk berkongsi dengan anda rahsia @ maklumat2 istimewa untuk manafaat bersama.

nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…
salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: