>Edit photo contest

Disember 9, 2010 at 8:52 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria..

Sila tolong bertahan dengan n3 ni.. jika rasa nak muntah Sick smile pun sila bersabar jer ye… sila layan sengal ibu nan sorang ni… Devil

sebelum

ibu-16102010

muka yang sangat plain ditambah dengan segala bintik hitam.. dah nak masuk 40 siries kan…  Smile with tongue out
selepas

ibu-makeover-16102010

fuyoohh… seperti kembali ke usia 20 tahun yang dulu…. bestnya kalo masih buleh menten cam ni…  btw, hidung kembang tak leh nak kasi mancung ler…ekekekkk … ni tipu belaka ni.. edit2 bagi comel & buang semua hitam2 di muka guna ni >>> pho.to

dan akhirnya..

dah edit  muka kasi comel.. takkan nak dok dalam latar hitam legam tu kan… kasi la bunga sikit bior harum mewangi… ini edit guna photoshop cs4… tak kreatip langsung.. Hot smile

ni dia turutan dari gambar asal, suntingan pertama dan suntingan finale…

NI semua gara2 Miss Annaz yang suruh buat  Winking smile … sebabnya terpengaruh  Smile with tongue out  dengan Qaseh Dahlia Adelia (sedapnya nama)…

Ibu nak pengaruh sapa plak yer supaya klik banner kat bawah ni..  kena TAG 4 orang ni…
Okey.. 4 nama ni, sila klik banner yer..

>> Yan >> Elly & Emmy >> CikAnna >> Ummi Hanie

due pada 31 Dec 2010… Thumbs up

salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: