>Jom berlari blogwalking dengan Bloglarian…

Disember 7, 2010 at 7:59 pm | Dikirim dalam blogging tips | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Ramai kawan2 blog yang buat n3 pasal blog larian ni.. macam best jer.. Ibu dah gie jengah dah.. & ibu dah faham konsep yang digunakan dalam bloglarian tu.. memasukkan blog dalam blog… Smile with tongue out contoh macam kat page bloglist kakyong[dot]com tu la.. tapi yang di bloglarian ni.. setiap list blog, siap ade 6 blog sekali..
Boleh faham ker? Kalo tak leh faham juga.. mai join segmen ni dulu… daftar kat blog Padel

kena tag 3 orang kawan.. jadi kakyong tag :
>> pija >> mama yatie >> syamila

yang tak ditag pun buleh join ya… sila klik SINI..

ohhh.. lupa kena lengkapkan slogan “Kakyong suka blogwalking.. sebab itu lah cara kakyong untuk tahu perkembangan semasa kawan, menambah kawan baru dan join contest giveaway.

salam kasih sayang buat semua,

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: