>Dapat cursor dari adik Nadia…

Disember 7, 2010 at 2:22 pm | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Ibu dapat cursor..    …

Terima kasih nadia.. Thumbs up Open-mouthed smile Red heart Red rose Red rose

Ibu ada join GA yang nadia buat… >> saya nak cursor itu jugak!!!

dan Nadia hadiahkan setiap seorang peserta GA 1 cursor…  kalian ada tak yang join GA tu… cepat beri details yang berkaitan pada Nadia.. sebab Nadia beri limit masa untuk claim cursor ni sampai 10 Dec 2010 jer…
hari ni cuti umum.. kalian buat apa? Ibu dan anak-anak seperti biasa di rumah jer.. en ayah hari ni g mancing lagi.

p/s

Opah santan dah beberapa hari demam, pagi tadi en ayah bawa ke klinik lagi untuk amik/check darah.. semoga Opahsantan cepat sihat.. riso plak, la ni bila demam jer… mesti melarat beberapa hari. Alhamdulillah, ibu sihat lagi, walaupun ade rasa sakit2/lenguh2 bahu & badan (tanda2 nak demam…) dan sedikit semput..
Maaf yer.. terpaksa mengurangkan aktiviti BW ke blog kawan2 beberapa hari ni. harap jangan ade yang kecil hati ya..

Salam kasih sayang buat semua,

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: