>Jarang mendapat earning dari Kempen.. tapi kali ni terkujat..

Disember 6, 2010 at 11:49 pm | Dikirim dalam nuffnang | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

Selamat menyambut tahun baru 1432H.. semoga apa yang diusahakan akan membuahkan jaya dan diberi keberkatan.
Ibu nak ucapkan terima kasih pada yang sudi klik-klik ads nuff di blog ibu.. Ibu sebenarnya jarang dapat earning dari kempen/campaign ni.. selalu tu buleh bilang la…
earning-kempen-30nov2010

ni le earning dari kempen hasil yang ibu baru cash-out 30 Nov 2010… ciput jer kan… Confused smile

Beberapa hari ni ibu terkejut sangat2.. sebab earning kempen telah meningkat dengan jayanya… speechless.. tak tau nak kata apa.. to those, whoever you are,, thank you very much… (speaking london plak).

earning-kempen-12dec2010

Ni baru ibu printscreen… memang terkujat… sebab selalunya details earning ibu takde le panjang berjela.. selalunya memang mengharap pada UV untuk UPkan earning BE..

btw, jangan fraud klik ya… klik betul2 untuk tahu iklan yang berkenaan. Thumbs up

p/s
baru nak warm up untuk sesi BW..

salam kasih sayang buat semua,

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: