>Anda ketagih berblog…?!!

Disember 5, 2010 at 8:38 am | Dikirim dalam cross-stitch, hadiah award | Tinggalkan komen

>salam ceria dan salam bahagia,

Maaf semalam langsung tidak sempat BW.. sebab balik dari Changkat Tin, terus berehat dengan anak-anak. Heheh.. idok le berehat sakan.. tapi siapkan touch-up terakhir 2 cross-stitich bookmark, jadi 2 dah siap  Thumbs up 
IMG_9273
ni hanie punya… dah siap dah. tapi yang dalam foto ni masa tak siap lagi… Owhh, kena beritahu asbab nya hanie dapat cross-stitch bookmark ni >>> sebab hanie dah melepasi 300 visits utk Top 10 members..
Satu lagi kak Nza punya.. ni hutang lama.. lupa nak snap semasa dalam proses menyiapkan nya.. tapi memang dah siap.. (bateri kamera kong.. tu yang tak leh nak snap hasil yang dah siap…)
Malam tadi siapkan satu lagi, tapi masih belum sepenuhnya.. nanti akan beritahu next entri, (once dah siap) asbab nya.. Winking smile  dan ade 2 lagi baru jahit objeknya..  Open-mouthed smile

Baru beberapa hari lepas terperasan ade sorang lagi TOp 10 members dah cukup 300 visits.. jadi akan siapkan 1 untuk nya.. >> Nadiah Sidek…

nadiah-300

dan dalam perancangan ade 5 lagi cross-stitch bookmark untuk pemenang GA Teka & Menang.

BUat yang belum join GA Teka & Menang.. sila lah join.. so far memang dah ade yang meneka dengan tepat sekali… huhuuu… jika ramai yang meneka dengan tepat, maka ibu ni kena lebih gigih menghabiskan jahitan… Open-mouthed smile semua sekali akan siapkan 7 lagi.. jika ade lagi Top 10 Members yang reach 300 visits, so kena tambah jadi 8. Smile with tongue out
Lastly, pada yang membaca n3 ini.. sila ambil award ini ya… Ibu memang addicted to blog.. tapi lately ni banyak urusan di luar alam maya yang perlu diuruskan.. maka masa untuk menziarah sudah sedikit terpaksa di catu… Disappointed smile
award ini hanie yang beri.. jadi, yang membaca n3 ni.. sila jangan segan silu… usah le malu nak mengaku awak tu addicted to blog… Thumbs upRed rose

p/s:
nombor 45555 tu pasti akan naik pada hari Isnin.. sebabnya, hari minggu paling ramai pun 100 UV jer…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: