>Cash out lagi…

Disember 2, 2010 at 8:03 am | Dikirim dalam blogging tips, nuffnang, statistik | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

30 Nov 2010.. ibu gatal tangan cash-out lagi earning NUffnang… tak sampai 3 angka pun… jadi lah, untuk cover bil streamyx bulan depan… Winking smile

3rd-cashout

Selepas 3 kali cash-out… tak sampai rm300 pun.. kiranya ni jer lah pendapatan hasil dari Nuff untuk tahun 2010.. ade ke orang LHDN nak kejor ibu ni… ekekekek… Nyah-Nyah

Trafik ibu tak lebat cam blog lain.. ade blog tu senang jer leh dapat 300-400 sehari.. blog ibu ni, kalo ibu cuti BW @ kurangkan xtvt BW, maka trafik pun merudum jugaklah… huhuuu.. apa nak buat..

trend15-21nov2010

ni minggu ke 3 Nov 2010… tak mencapat target.. musim raya, ramai yang bercuti & sibuk dengan ibadah kurban… ade ker yang nak jengah blog.. tapi hari tu kat blog ibu ade le juga 73 UV… suka, suka..
trend22-28nov2010
Minggu ke4 Nov 2010… yay…!! hepi… Open-mouthed smile  telah mencapai target untuk mendapat UV 1,500 untuk 1 minggu.. sabtu & ahad dapat UV > 100.. kira pencapaian lah juga… 23 hingga 25 Nov tu UV agak tinggi sebab ramai kot yang nak kejor 44444.
apa2 pun sangat berterima kasih kepada kawan2 yang terus setia mengunjungi.. yang silent reader tu sila lah, tinggalkan link di kotak komen.. leh la ibu balas kunjungan. Kalo ikut rekod google analytic, sepanjang Nov 2010 ade lebih dari 250 referral… huhuuu… x daya nak jejak semua… maunya ibu BW laju2 & tinggalkan mesej di kotak jerit jer, terutama pada yang tak pernah tinggalkan komen ler.. kalo yang biasa beramah-mesra tu sure ibu pun layan beramah-mesra.
Bukan pilih bulu yer.. tapi just mutual action jer… Hot smile lagipun dengan ruang masa yang agak terhad akhir2 ini. Maaf ya, ade komen minggu lepas pun ibu tak sempat nak balas lagi.. ampun maaf dipinta. Disappointed smile
btw, nak tanya.. pernah tak alami kes dimana kalian rajin beramah-mesra di blog2 ni, tapi empunya blog x penah pun beramah-mesra di blog kalian.. ade tak rasa cam berat sebelah… Smile with tongue out.. ?! atau macam kita jer yang terhegeh nak ber’kawan’ dengan dia, dia cam langsung tak endah kehadiran kita.. ?!! pastu kan bila semak kat google analytic (untuk semak referral), tak jumpa plak link blog dia… huhuuu… Confused smile
ibu riso juga kalo ibu yang buat macam tu kat kawan2 yang rajin beramah-mesra kat blog ibu ni… kalo ade sila beritahu yer.. Winking smile 
sebagai manusia biasa, ibu tak nafikan lah ibu memang ade juga terasa kecik hati.. yer la selalu ibu beramah-mesra di kotak komen dia.. dia balas pun tak.. balas kunjungan ke blog ibu, lagi lah tak.. agaknya sibuk sangat kot.. tapi ibu ade nampak tau dia beramah-mesra di blog kawan2 ibu juga… terasa plak cam dia tak nak berkawan dengan ibu… makanya, ibu pun dah stop jejak ke blog tu.. Smile with tongue out baik le layan kawan2 yang rajin ke mari.. daripada mengharap pada yang tak sudi…
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: