>Jom kenal kawan ibu : Zara n Family’s blog

Disember 1, 2010 at 8:07 am | Dikirim dalam blog review, blogger friends, Jom kenal kawan ibu | Tinggalkan komen

>Salam ceria dan salam bahagia,

Ini adalah hutang lama.. Smile with tongue out sepatutnya dah buat review ni pada bulan Julai/Ogos 2010… dah masuk DEc 2010 baru ibu ade mood nak buat… maaf kan lah yer…
Mama Zara telah meneka gambar ibu pada n3 21 tahun yang lalu.. dan ibu dah janjikan blog review..
mamazaranov2010
Ibu dah kenal Mama Zara ni sejak Mar/April 2009 kot.. Among n3 awal yang ibu ingat (antara n3 terawal yang ibu baca la, masa baru berkenalan dgn blog Zara n Family ni) adalah sambutan harijadi Zara yang pertama… buat kat taman/park… nampak meriah.. 

Ada sesapa yang tak kenal Mama Zara? Kalo belum, meh berkenalan :

  • Ibu kepada Nur Riza Azzahra (Zara)..
  • sedang pregnant baby ke 2 (sudah 6++ bulan)
  • isteri PJJ juga, macam Ina Hashim., papa zara koje kat Kuantan, koje apa? tu kome kena selidik sendiri.. Winking smile
  • Pada pandangan ibu le.. mama zara ni lembut dan soft-spoken orangnya.. namun berhati waja, yer la mampu berdikari walaupun papa zara tidak pulang setiap minggu. Yang ibu nampak mostly kawan2 yang PJJ husband & wife ni kuat hati belaka.
  • Mama Zara pernah kena sakit pelentong masa bulan pertama kehamilan ke2. kome tau apa tu sakit pelentong?
Yang menarik dalam blog Zara n Family?
Macam-macam ada.. citer pasal makan-makan, jalan-jalantengok movie.. xtvt keluarga di hujung minggu.. mostly kesah pasal zara la…
(lily : kakyong kidnap gambor ni… geramnya tengok lily makan aiskrim tu… nak jugak…)
Lastly ibu doakan semoga dipermudahkan sepanjang baki tempoh kehamilan.. bebaru ni BP naik kan.. so take care & jangan stress sangat yer.. Red rose
Jom berkenalan dengan Mama zara @ Lily Azliyana

p/s :
next review pasal Ummi hanie plak… Winking smile

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: